Természetesen nem állítom azt, hogy a miniszterelnök, illetve környezete lop, de azt igen, hogy minden látszat erre mutat. Sőt nem is csak a látszat. A Corvinus Egyetem mára épp e mondásával világhírűvé vált rektorának bon mot-ja szerint “amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája”. Lánczi András pedig tudja, miről beszél, hiszen a nem-pénzmosoda …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A magyar migránsok tudják a legjobban milyen jó hely Magyarország.
relatív
A jelenlegi magyar regnáló úgy véli, hogy az EU által megszerezhető összegek nem a magyar népé, így azokat minél nagyobb haszon keretében - melyet aztán maguk zsebelnek be - szerezzék meg.

Amennyiben a túlköltést észreveszi az EU, és azt visszaigényli, vagy a helytelen költségfelhasználást netán bünteti, akkor azt a magyar költségvetésből - az állampolgárok össznépi vagyonából - teljesíti, rendezi !

Ez a nagy magyar kormányzás !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.