Ha azon az úton halad tovább, amelyiken most van – legalábbis az alulmaradó elnökjelölt így látja. Arról még nem döntött, tagja marad-e a pártnak, majd kedden közli, hogyan tovább.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Meg kellett vona egyezni, nagyarcok. Ha lehet akkor az ellenzékkel.
Hellcat
@Shikari: Te igen hülye pont hogy nem egyezkedtek senkivel :D Ezek után, hogy gondolja rólad bárki is hogy jó rálátásod van a történtekre? :D Szánalmas.
papa.49
A ,,székház rombolóval,, vagy nélküle tökmindegy, így se,úgyse kell !!!
Hellcat
@Shikari: A szavazók mindegy hogy szavaznak ha elcsalják a választásokat mint legutóbb :) De ugass csak nyugodtan tovább bérkommenter kutya.
Hellcat
@Shikari: Minek neked érv amikor egy világtalan barom vagy :D Hát már rögtön az első kommenteddel bebizonyítottad mennyi közöd van a valósághoz :D Sebaj ugass csak tovább majd a lendvai 28 ban felveheted érte a pénzt.
Hellcat
@Shikari: Én magamtól kommentelek nem parancsra mint te. betű, szó, vagy komment darabszám után kapod a bért? Vagy csak simán akkora idióta vagy, hogy ingyen és bérmentve harcolsz a fidesz maffia mellett :D Ugass csak valótlanságokat...vau vau
Hellcat
@Shikari: Szaladj csak behúzott farokkal nyüszítve! Illibsi kutya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.