Orbán Viktor a Facebookon jelentette be, hogy ismét nagyapa lett.

Megszületett Orbán Viktor miniszterelnök második unokája. A kislány a Johanna nevet kapta. A hírt a Facebookon tette közzé hétfő délelőtt Orbán Viktor.

A Story magazin januárban írta meg, hogy Orbán Sára, Orbán Viktor és Lévai Anikó középső lánya gyermeket vár.

Az első Orbán-unoka, Alíz, Orbán Ráhel és Tiborcz István első gyermeke 2016-ban született.

Forrás: 24.hu, Facebook

Fotó: MTI

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ebből a sajátlábú fajtából már így is túl sok van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@terlasz: Nem is írtam hogy mind oda tartozna.
kereső
@division: csak a lényegről nem beszélsz!
division
@kereső: Majd te leírod mi a lényeg.
kereső
@division: Irja neked a bánatom.Biztosan elmúltál már 35 éves.Érvek ,tények helyett,semmitmondasz.Jó,hogy hozzá nem teszed,hogy az én apukám akkor is okosabb,meg szebb-bbbbbbeeeeeeeeeee.
division
@kereső: Pedig okos és szép is volt apám, nem mellesleg nagy tudással bírt, sosem pártokban gondolkozott, hogy mi lenne akkor ha nem a Fidesz lenne pl. Tette a dolgát, gazdag emberként élt csak sajnos 4 éve hogy meghalt. Én lényegében őt követem, s valóban elmúltam már régen 35. Tudom egyébként mire gondolsz, de amikor adományozol teszem fel kórházaknak azt senki nem fogja lenyúlni. Amit én sosem csinálok hogy utalok alapítványoknak pénzt, inkább helybe viszem amire szükségük van.
kereső
@division: abszolut nem értem,hogy mi köze az egész eszmecserénknek ahhoz,hogy édesapád miben gondolkodott.(Az enyém már 32 éve halott,-belehalt a malenkij roboton összeszedett nyavajáiba,fiatalon.De szerencsés volt,mert Ő legalább hazajött.)
Egyébként elbeszélünk egymás mellett, neked nem akarózik kimondani-hogy a közpénzfelhasználás nem optimális-azaz ,miért kell egy kórház újszülött osztályának alapvető műszerekért adományokért kuncsorogni.De lehetne sorolni a többit is.Lelked rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.