Figyelmeztetést kaptunk, nem is akármilyet. Kedden figyelmeztetést adott az Európai Bizottság Magyarországnak, amiért tartósan megsérti a középtávú költségvetési hiánycélhoz való közeledés szabályát, ezzel új uniós eljárás indult hazánk ellen. Az uniós pénzügyminiszterek tanácsa ezek alapján hamarosan intést küld hazánknak, melynek értelmében a magyar kormánynak költségvetési kiigazítást kellene végrehajtania.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ennyit arról, hogy Orbán Európa mozdonyáról álmodozik, pontosabban hablatyol róla! =))
karma1
Ugyan mar, mi az, hogy "varatlanul"? A normalis magyarok mar kurva regota varnak arra, hogy valaki megfekezze ezt az idiotat, defoleg az Unio,... Annyira evidensnek kellene lennie az Unio szamara, hogy orban gozerovel, uthenger modjara ellenuk dolgozik, mikozben a penzuket meg kikoveteli maganak, hogy csak na... Bekotott szemmel, fulre szoritott kezzel jar az Unio mar 8 eve, amikor orbanrol van szo...
Ha valaha is nehezsegeik lesznek ott az Unioban, akkor senki mast ne tegyenek felelosse, csak a sajat lomha burokraciajukat, ami a vilagon semmire sem jo, ha egyszer ilyen diktatorok ki tudnak noni a foldbol a vedoszarnyaik alatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.