Kiderült, hogy a brémai központ több mint ezer migránsnak jogtalanul adott politikai menedékjogot. Kiderült, hogy a brémai központ több mint ezer migránsnak jogtalanul adott politikai menedékjogot, ráadásul azt gyanítják, hogy az iroda alkalmazottai kenőpénzt fogadhattak el. A migrációellenes álláspontjáról ismert volt bajor miniszterelnök, és jelenlegi belügyminiszter Horst Seehofer testhezálló feladatot kapott, neki kell helyreállítani a tárcájához tartozó Bevándorlási Hivatal hitelességét. Kiderült ugyanis, hogy a hivatal brémai központja 2013 és 2016 között több mint ezer embernek lényegében átvilágítás nélkül adott politikai menedékjogot.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A valódi Közép-Európa nagyon más kultúra, mint az Orbán-i

Ez persze a derék qurmány-propagandát – élen a Bakondival – nem zavarja abban, hogy szörnyűlködjön

Nos a dolog úgy áll, hogy „kiderült: a hivatal brémai központja 2013 és 2016 között több mint ezer embernek lényegében átvilágítás nélkül adott politikai menedékjogot”.
Nos a dologban a másságot már az is példázza, hogy ott ez kiderült. Ehhez jön, hogy „felfüggesztették a menedékjogi kérelmek elbírálását a német szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatal (BAMF) brémai kirendeltségén”.
S mindemellett „az ügyészség is nyomozását indított és a Szövetségi Számvevőszék külső, független ellenőrzés végez”.
S mindehhez a vizsgálatokért felelősnek „a volt bajor miniszterelnök, és jelenlegi belügyminiszter Horst Seehofer” találtatott a legmegfelőbbnek.
Mindeközben kicsiny hazánkban …..
Jozefina
Ha jól gondolom 3 évről van szó, ami évenként átlagosan 300, maximum 400 menekültet jelent!
És csak a brémai kirendeltséget érinti egyenlőre!!!
Itthon három év alatt hány bevándorló kaphatott orbántól pénzért magyar állampolgárságot és nem menedékjogot??? Ezért viszont az USA orrolt meg és elképzelhető, hogy a tisztességes magyar állampolgárok ezért esetleg elveszíthetik a nagy nehezen kiédemelt USA vízummmnetességet. Mérlegre téve a német felhajtás sokkal kisebb súlyú!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.