Már előre tudja, hogy július 20-ig az összes megígért törvényjavaslatukat el fogja fogadni az Országgyűlés.

Videó: Orbán egy idősek klubjában járt, és megígérte a jövő évi nyugdíjemelést és nyugdíjprémiumot

A miniszterelnök közlése szerint az Országgyűlés július 20-ig elfogadja az összes jogszabályt, amit megígértek, így az alaptörvény-módosítást és a "Stop Soros" törvényjavaslatot. Orbán Viktor azt is mondta, jövőre is garantálják a nyugdíjemelést és nyugdíjprémiumot.

A kormányfő – egy a Facebook-oldalára csütörtökön felkerült videó tanúsága szerint – szerdán, a Belgrád Rakparti Idősek Klubjában tartott fórumon számolt be arról, hogy az aznapi kormányülés legfontosabb témája a migráció kérdése, az alkotmánymódosítás és a "Stop Soros" volt.

Orbán Viktor kijelentette, július 20-ig az összes megígért törvényjavaslatukat el fogja fogadni az Országgyűlés.

Azt is mondta: a gazdaság jó állapotban van, 2019-ben is négy százaléknál magasabb, 4,1-4,2 százalékos növekedésre számítanak. Ez azt jelenti, hogy a nyugdíjemelés és nyugdíjprémium garantált jövőre is, nemcsak 2018-ban – tette hozzá a kormányfő.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@wagabund: oszt szerinted mit érdemel egy agyalágyult nyögdijas? gané az aki a fiatalokkal baxik ki és nem jön rá,hogy következményei lesznek a dolognak,...gondolom se kutyád se macskád...
csak úgy....
@wagabund: nyugger ,nagyon nyugger...,gátlástalan,pofátlan nyugger ...,tudod ha 50 évvel fiatalabb lennék,talán még meg is rugdosnám a mai nyuggereket...és minden tisztelet a kivételnek...
Eladott Ország
@csak úgy...: tegnaop, 16:40; Ide figyelj te fideszes tahó! Ne tartsál te itt szemináriumot, menjél a jó büdös k*rva anyádba b*zdmeg! Írod:"a sok suttyó,taknyos meg mehet nyugatra a migránsoktól teli bizonytalanságba... ;)" Azért nem megy nyugatra, mert az itteni nyugdíjából kint éhen halna, mivel egy görög migráns is többet kap, mint egy átlag magyar nyugdíjas, nem beszélve a tíz éve változatlan 28.500 forintos minimálnyugdíjról. Úgyhogy kussoljál!
NagyB
Nyaljak a segget...a multra szavaztak a nyugdijasok! Az nem baj ha Londonig,Brusszelig,Berlinig..stb utazni unokazni..csak a csuti lopjon meg tobbet es harcoljon a nem letezo matrixos ellenseggel...
bence
Ki is mondta ezt ? NE AZT NÉZZÉK AMIT MONDOK , HANEM AMIT CSINÁLOK ! Na nyugdíjasok ! Így számítsatok a nyugdíjemelésre !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.