Feltételekkel maradhat csak a Néppárt tagja a Fidesz – tudta meg a Tagesspiegel.

Ultimátumot adtak a német keresztény politikusok Orbánnak

A lap szerint: Angela Merkel pártja, a CDU azt várja a magyar kormánypártoktól, hogy mindent tegyenek meg annak érdekében, hogy a CEU Budapesten maradhasson.

Ennek érdekében azt szorgalmazzák, hogy a kormány írja alá a már letárgyalt államközi szerződést New Yorkkal. Emellett pedig az is feltétel, hogy olyan Stop Soros törvénycsomagot fogadjon el az Országgyűlés, amely megfelel a Velencei Bizottság elvárásainak, vagyis: minden változtatást hajtsanak végre, amit a testület kér az ügyben. A Fidesz kizárását a Human Rights Watch kezdeményezte.

A kormány Soros György támadásaként értékelte az akciót.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem az a baj, hogy liberálisból konzervatív lett egyik, vagy másik. Az a baj, hogy ahogy soha az életben nem voltak liberálisok, úgy most nem konzervatívok. Nincsenek elveik, csak céljaik. Még talán ezt is el tudnám fogadni, hogy ők nem akarnak semmi mást, csak hatalmat és pénzt, ennek érdekében bármire képesek. Az a baj, hogy ők akkor voltak liberálisok, amikor az kifizetődő volt, amikor a hatalom közelébe lehetett vele férkőzni. Aztán illiberálisok lettek, mert akkor az volt a megtérülő üzleti modell. Most pedig keresztény konzervatívoknak vallják magukat, mert úgy látják, azzal tudnak célt érni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Grafix69: Mint igazgató én is a többszörösét keresem meg a szakmunkások bérének, csak nem szabad elfelejteni azt hogy nem minden vezetőt úgy ültetnek be a bársonyszékbe. A felelősség nagyon nagy az ember vállán, sok ember megélhetéséért is felel, ezeket nem lenne szabad elfelejteni. Egyébként ez a 200 ezres példa saját kútfőből származott, ilyenkor nincs mit tenni. A 20 ezer jó fizetésnek számít egy kezdő szakmunkás esetében, és egyértelmű hogy ennek akár az ötszörösét keresi meg az aki mindenért felel.
Grafix69
@division: Kíváncsi leszek mire jutsz az igazaddal mikor már senki nem fog dolgozni mert egy része nem tud , egy része nem lesz ott, egy része meg nem akar . Budapest és Sopron megye ez a kettő ami emeli az átlagot , azért felhívnám a figyelmedet rá , hogy legalább 7 millióan élnek a többi megyékben és ott bizony az átlag fizetés a minimál bér szintjén mozog . Ezeken belül is a legkevesebbet Szabolcs,Somogy, Borsod megyékben keresnek az emberek . Aztán a sajátos nézeteteket miszerint ti megérdemlitek az ötszörösét is egy melós bérének elmondhatod a nem létező szakembernek aki inkább elmegy ki nyugatra , hogy normális életet éljen itt megbecsülik a munkáját .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.