A tanácsadó ügyvédje levelet küldött az LMP vezetésének, amiben azt állítja, Szél Bernadett és Ungár Péter félrevezeti az LMP vezetését és tagságát, szándékosan elszabotálta a kampányt, és még csak nem is fizetett. Bírósági ügy lehet a dologból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Sejtettem, hogy ezert hagyta ott Werber egyik pillanatrol a masikra oket.
Ezek szerint szel most is hazudik, mivel nem hiszem el, hogy pont o, aki egyszemelyesre vezerlesre vette a figurat, pont o ne tartotta volna a kapcsolatot a legfontosabb emberrel, Werberrel, hiszen tole vartak a kampany sikeret.
Ezt kerdeztem a valasztasok elott minden lmp-vel kapcsolatos hsz-ben: mi lehetett az oka Werber azonnali tavozasanak pont a kampany csucsan, mikor meg a part iranya az osszefogasra sem volt vilagos.
Valami hasonlot felteteleztem...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Sejtettem, hogy ezert hagyta ott Werber egyik pillanatrol a masikra oket.
Ezek szerint szel most is hazudik, mivel nem hiszem el, hogy pont o, aki egyszemelyesre vezerlesre vette a figurat, pont o ne tartotta volna a kapcsolatot a legfontosabb emberrel, Werberrel, hiszen tole vartak a kampany sikeret.
Ezt kerdeztem a valasztasok elott minden lmp-vel kapcsolatos hsz-ben: mi lehetett az oka Werber azonnali tavozasanak pont a kampany csucsan, mikor meg a part iranya az osszefogasra sem volt vilagos.
Valami hasonlot felteteleztem...
karma1
Az elso pillanattol kezdve titkolozott az lmp Werber tiszteletdijat illetoen, soha semmit nem hozott errol nyilvanossagra.
Igaz viszont most mar, hogy mit is hoztak volna, amikor nem fizettek neki semmit sem?
Eriksson
Végül csak kibújik a szög a zsákból. Vajon miért nem fizettek? Talán elégedetlenek voltak Werber munkájával? Hogyha nem tetszett valami, azt meg lehetett volna mondani időben.
Ezekről is kiderült, hogy sumák bagázs, semmivel sem más a politikájuk mint a többi sumáknak.
bencemacska
@Eriksson: ma, 11:26
Sok minden világossá vált számomra, pl miért járt Ungár Izraelben, miért dobta be a törülközőt Schiffer.
Azt viszont nem értem miért vigyorognak, mint p... a holdra a Kongresszus után?
Ez a csaj azt hiszi, mindent meg lehet úszni, csak jól kell tudni hazudni!?
Nem hiszem, hogy Werber ilyen könnyen átverhető lenne!
szaboria1
Számomra azzal, hogy az Ungár gyerek már a Bp. elnökségre hajt tuti, hogy a fidesznek kedveznek. Még a Hadházy sem volt számomra igazi LMP-s. Az LMP Schiffer háttér irányítás alatt volt.
Eriksson
@szaboria1: Ungár azt mondta Olgának amikor nála járt, hogy ő nem akar elnök lenni, mert elnökségi tagként többet tud tenni a pártért. Gondolom nincs úgy megkötve a keze.
cikicakk55
Még is mit várhattunk volna ettől a Szél tyúktól?Egyik ellenzéki párt sem lett volna jó kormányzó pártnak Én már a választások előtt is ezen agyaltam,hogy ha valami csoda folytán sikerül is Orbánt letaszajtani a trónról ki lesz az aki a helyére léphet. Jó,tudom Orbánnál csak is jobb jöhetett volna,de meddig lett volna jobb? Inkább csak azért drukkoltam,hogy börtönbe kerüljenek. Szerintetek lesz valaha olyan pártja az országnak amelyik jobb életet biztosíthatna a népnek? Én azt látom,hogy a hatalom mindegyiket megbolondítja. Már csak a bankjegyeket látják a népet nem.
Commenter
@karma1: el bizony, és nem csak a kampányt, hanem a választást is! Eleve egy normális ellenzéki pártban semmi keresnivalója nem lenne Ungár Péternek aki a fidesz főideológus Schmidt Mária fia. Schiffer pedig ahhoz képest hogy visszavonult a politikától a háttérben elég aktív maradt. Nekem már az gyanús volt amikor az ellenzéki egyeztetést követően Szél B nem volt hajlandó kiállni a sajtó elé Karácsony Gergellyel és Gyurcsány Ferenccel. Szél valóban nemcsak irigy de még rosszindulatú is volt az őt mindenben túllépő Karácsony Gergelyre. Valódi szabotőr módjára viselkedett. A tartozásukat meg fizesse a Fidesz Werber felé cserébe a 2/3-ért ami az lmp nélkül nem jött volna össze. Remélem az lmp-nek a kétharmados ügy és a Werber ügy is megadja a kegyelemdöfést. Akkor már inkább a Momentum.
Commenter
@cikicakk55: az attól függ hogy lesz-e hogy mivé növi ki magát a Párbeszéd és a Momentum. Az egyik a parlamenten belül kapott erre esélyt, a másik a parlamenten kívül. Majd meglátjuk. Sok ember akikkel beszéltem hisz abban hogy övék a jövő...csak ez szerrintem nemcsak idő, hanem ahogy írod hozzáállás kérdése is, a titkos paktumok, mutyizások ideje már lejárt...remélem a Párbeszéd egy életre megtanulta a leckét a Bősz esetből. Nulla, mérhetetlen népszerűségű pártok még nullább vezetőivel nem kezdünk, mert saját magunkat is lenullázzuk vele a választók szemében.
szaboria1
@Eriksson: Országos társelnök nem de Bp. elnök igen.
Eriksson
@szaboria1: Nem tudom, ő mondta a saját szájával, hogy nem akar elnök lenni. És nem is lett. Hogy Budapesten? Hát nem ugyanaz? Egy pártnak hány elnöke kell, hogy legyen?
szaboria1
@Eriksson: Több!! Van az országos az a társelnökös, Van megyei és van budapesti.
bencemacska
@Eriksson: ma, 12:53
Az elnökség több felelősséggel jár, a fizetésre meg nincs szüksége. A Magyar Narancs szerint a szél és ő szerződött Werberrel!
Volt valaki, aki elhitte a tyúknak, hogy Werber neki ingyen dolgozik?!
bencemacska
@Commenter: ma, 13:07
Látod, minden pártelnök lemondott, akinek nem jöttek be a számításai, kivéve őt (és Gy.F.-et, de ő nem volt ME jelölt!)
A tyúk pofátlansága már ott kezdődött, amikor a korábbi egyeztetések ellenére kikosarazta Botkát, aki még ezek után sem leplezte le! Ő is megérdemelte a sorsát!
De: addig jár a korsó a kútra, míg eltörik! Én most Werbernek drukkolok!
Eriksson
@bencemacska: Szintén úgy gondoltam, hogy Ungár szabadabb, ha nem elnök.
A második kérdésed költői. Azt mindenki tudja, hogy Werber nem olcsójános. Ezt Szélnek is tudnia kellet, még ha állítása szerint nem is ő tartotta vele a kapcsolatot.
Na, de majd megbeszélik és megegyeznek.
bencemacska
@Eriksson: ma, 14:27
"Na, de majd megbeszélik és megegyeznek."
Ezt javasolta nekik Werber is a két ügyvédi felszólítás előtt!
Gondolod rád jobban hallgatnak?-:)))
Commenter
@bencemacska: Maradt, mit kellett volna szégyellnie? Ő annyira közel volt a csúcshoz, én igenis hittem a Fővám téren, és a szakértői kormány bemutatásakor hogy igen, meglesz ott van a kezében. Ott a Fővám téren megforgatta a tőrt OV-ban ls rendszerében, csak a megosztott ellenzékkel megragadhatatlan volt a pillanat. És amiket mondott (golyóálló mellény nélkül!) nem kis bátorságra vallott, ha egyszer erre jár és esetleg elolvassa ezt, köszönet érte.Úgy lelkesítette (és nem uszította!) a tömeget ahogy hosszú ideje senki. Én elhiszem, hogy a Bősz Anett ügyben nem volt választása alá kellett írnia a megállapodást a ME-jelölt posztért cserébe. Sokszor leírtam már de leírom megint nemcsak őt, az országot is meglopták az elcsalt választással és ehhez bizony szépen asszisztált az lmp. Szerintem Werber már elég most ahhoz hogy beolvadjanak védelmet kérünk címén a Fideszbe, és ne a háttérből asszisztáljanak. Nem értem Hadházy mit keres még mindig ott?! Te hogy? Cicusod felépült?
Eriksson
@bencemacska: Isten őrizz, hogy beleszóljak a dolgaikba. :)))
bencemacska
@Commenter: ma, 14:33
Te hittél Szélben, vagy ..-nek?
Valahol elbeszélünk egymás mellett! Én nem emlékszem Szél szakértői kormányára!!!
Most megyek mindjárt orvoshoz!
Pici is hány már napok óta!
Commenter
@bencemacska:Én KG szakértői kormányára gondoltam! Bocs, ha nem világos, amit írtam tegnap jól feldühített Orbán indexes húzása, most hagylak gyógyulni benneteket, jobbulást!
Commenter
@bencemacska: Bocs a félreérthetőségért én itt végig KG-ről beszéltem! Akkor is szimpatikus volt, az is maradt.
cikicakk55
@Commenter: Én is azt hitem,hogy Szél tyúkól írod,hogy tiszteled. Meg is lepődtem rendesen. Szerencsére kiderült,hogy Karácsony Gergelyre írtad.. őt én is szimpatikusnak találtam,csak az a bajom,hogy minden pártban,még a Fideszben is találni pár normális embert. Sajnos nem tehetjük meg,hogy kikapkodjuk a pártokból azokat akik tényleg érnek is valamit.ezért el kell viselni az egész pártot miattuk. Az meg még sem megy,hogy van a kormányzópárt a Fidesz és van 7 ellenzéki párt. Pont elég lenne egyetlen párt is.Nekem semmi bajom nem lenne az egypárt rendszerrel,ha az az egy párt a nép érdekében dolgozna,képviselné az országot Európában és nem égetné a magyarokat minden fele.Sajnos most mi is úgy jártunk,mint a cigányok. Pár mocskos bűnöző politikus miatt az egész Magyar népet hülyének nézik és megvetik.
bencemacska
@Commenter: ma, 14:48
Mondom, elbeszéltünk egymás mellett. Én végig a széltyúkot kritizáltam, te meg KG-t méltattad.
Én Karácsonyt ki is felejtettem a vesztesek közül! Annyira bennem élt, hogy ő felajánlotta, bárkinek átadja a jelöltséget, aki népszerűbb, esélyesebb, mint ő, hogy nem is tartom a vesztesek között számon!
bencemacska
@cikicakk55: ma, 17:00
Jó, hogy te is így értetted. Legalább nem maradtam egyedül!-:)))))
Commenter
@cikicakk55: nem baj legalább, meglepődtél...aztán gondolom a szövegből meg bencemacskának adott magyarázatomból érthető volt hogy KG-ről beszélek. Nyilván eljön még az ő ideje.Az egypártrendszer amit írsz már itt van: a Fidesz az, nekik az ellenzék csal biodíszlet, és itt igazán egy ember akarata számít csak: Ov-é. Őt pedig nem az ország és a nép érdeke vezérli hanem saját hatalma és annak megtartása, azt hiszem abban egyet értünk hogy 20-21. század egyik legkártékonyabb politikusa,de szerintem a demokratikus világ pontosan tudja milyen Ov és mégsem szankcionálják. Pedig kellene, és csak remélni tudom nem veszik az egész népet egy kalap alá vele.
Commenter
@bencemacska: nekem elsőként az Egyenes Beszéd még atv-s adásában tűnt fel KG: közvetlen, kedves és intelligens volt. Hiányzott belőle minden fellengzés és nagyképűség.Amikor március 15-én azt a beszédet elmondta azt hittem az ország következő miniszterelnökét látom-hallom...de mint írtam: szerintem csak csatát vesztett és nem háborút...eljön még az ő ideje. És OV is pontosan tudja azt hogy KG az egyetlen aki jelenleg veszélyes rá, és nem csak egy vagy két közvéleménykutatás miatt. Nem tudom OV-nak még hány választást kell még elcsalnia...
Commenter
@cikicakk55: nekem elsőként az Egyenes Beszéd még atv-s adásában tűnt fel KG: közvetlen, kedves és intelligens volt. Hiányzott belőle minden fellengzés és nagyképűség.Amikor március 15-én azt a beszédet elmondta azt hittem az ország következő miniszterelnökét látom-hallom...de mint írtam: szerintem csak csatát vesztett és nem háborút...eljön még az ő ideje. És OV is pontosan tudja azt hogy KG az egyetlen aki jelenleg veszélyes rá, és nem csak egy vagy két közvéleménykutatás miatt. Nem tudom OV-nak még hány választást kell még elcsalnia...
Commenter
@durbincs: a blogját irogassa tovább inkább, mert az olyan tuti...
cikicakk55
@bencemacska: @Commenter: Nekem is nagyon szimpatikus K. G. Az egypàrt rendszert én sem Orbánra és a Fideszre értettem. Össze kell szedni az ellenzéki pártokból a normális embereket. Mindegyikben van 5-6 aki értelmes. Az egészségügyben orvos legyen a miniszter. A mezőgazdaságban Agrármérnök.A Belügyben egy tapasztalt nyomozó. Stb. A cégeket ne a Miniszterek huszonéves kölykök legyenek a tulajdonosok,vagy cégigazgatók akiknek az érettségit is apuci ve55e meg. Emlékezzünk Vitézi Dávid hány milliárdot szórt el,miközben észnélkül adta a jutalmakat. Szóval elég lenne egy párt de mindenki értsen ahhoz amit csinál. Jó éjt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.