„Megnéztük a Bard College-ot, amely egy százötven éves intézmény, komoly tevékenységet végez többek között művészeti területeken. Jelenleg szakértők bevonásával vizsgáljuk, hogy valódi képzés folyik-e a CEU-n az Egyesült Államokban" – jelentette ki Palkovics László miniszter

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Találjanak ki még valamit, hogy mit kell ellenőrizni. Már olvashattuk, hogy minden feltételnek megfelelnek, most mégsem?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Figyelj, Palkocsicska! Iratkozz be, végezd el sikeresen, utána szakértheted!...
RonaGyuri
elomennek egészen a falig; de wollgázzal
CsipkeRózsa
Találjanak ki még valamit, hogy mit kell ellenőrizni. Már olvashattuk, hogy minden feltételnek megfelelnek, most mégsem?
tudode
Előfordulhat, hogy valamelyik Fideszes Soros-bérenc még ÉLESÍTI a szürkeállományát, vagy a GAZDI nem ér rá .bokros teendői között CSIPP, CSUPP ügyekkel foglalkozni, vagy, vagy, vagy még .. t e s z t e l i .. az EU tűrőképességét, v Petya kinyitja .. T r u m p f - h o z .. a várva várt BEBOCSÁTÁS nehezen nyíló FEHÉR HÁZÁT, hasonlóan elődjéhez!
.
----- Orbán is lepacsizhatott Obamával
mno.hu/kulfold/orban-is-lepacsizhatott-obamaval-1335548
.
Ki értheti a kétszemélyiségűek .. l e l k i v i l á g á t ?
.
kereső
Milyen szakértők?Remélem a delegációt kósa vezeti,hiszen most kapott kitüntetést a pedagógus nap alkalmából.Igaz ped.szakértő,megszagértő.Ki ne hagyják.
Nessy
Majd lehet kiabálni amikor elköltöznek, hogy ők "mindent megtettek a maradás érdekében"!
Palkovics most biztos kilátogat Amerikába, hogy helyben tanulmányozza a dolgokat, államköltségen.
kereső
@CsipkeRózsa: nem ellenőriznek ezek semmit,csak szarháziak ebben a kérdésben IS!,nem lennék meglepve,ha mindent rendben találnának!!!,igy pofa vesztés nélkül irhatnák alá a szerződést, a CEU marad- orbánt meg megsimogatják az EPP-ben.Taps.
papa.49
Mikor konkrétan bejelenti a néppárti frakció a kizárás tényét akkor fogja szélsebesen beadni a derekát a csuti, na akkor is ki kell zárni, időn túli belegyezés miatt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.