„Megnéztük a Bard College-ot, amely egy százötven éves intézmény, komoly tevékenységet végez többek között művészeti területeken. Jelenleg szakértők bevonásával vizsgáljuk, hogy valódi képzés folyik-e a CEU-n az Egyesült Államokban" – jelentette ki Palkovics László miniszter

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Találjanak ki még valamit, hogy mit kell ellenőrizni. Már olvashattuk, hogy minden feltételnek megfelelnek, most mégsem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Találjanak ki még valamit, hogy mit kell ellenőrizni. Már olvashattuk, hogy minden feltételnek megfelelnek, most mégsem?
tudode
Előfordulhat, hogy valamelyik Fideszes Soros-bérenc még ÉLESÍTI a szürkeállományát, vagy a GAZDI nem ér rá .bokros teendői között CSIPP, CSUPP ügyekkel foglalkozni, vagy, vagy, vagy még .. t e s z t e l i .. az EU tűrőképességét, v Petya kinyitja .. T r u m p f - h o z .. a várva várt BEBOCSÁTÁS nehezen nyíló FEHÉR HÁZÁT, hasonlóan elődjéhez!
.
----- Orbán is lepacsizhatott Obamával
mno.hu/kulfold/orban-is-lepacsizhatott-obamaval-1335548
.
Ki értheti a kétszemélyiségűek .. l e l k i v i l á g á t ?
.
kereső
Milyen szakértők?Remélem a delegációt kósa vezeti,hiszen most kapott kitüntetést a pedagógus nap alkalmából.Igaz ped.szakértő,megszagértő.Ki ne hagyják.
Nessy
Majd lehet kiabálni amikor elköltöznek, hogy ők "mindent megtettek a maradás érdekében"!
Palkovics most biztos kilátogat Amerikába, hogy helyben tanulmányozza a dolgokat, államköltségen.
kereső
@CsipkeRózsa: nem ellenőriznek ezek semmit,csak szarháziak ebben a kérdésben IS!,nem lennék meglepve,ha mindent rendben találnának!!!,igy pofa vesztés nélkül irhatnák alá a szerződést, a CEU marad- orbánt meg megsimogatják az EPP-ben.Taps.
papa.49
Mikor konkrétan bejelenti a néppárti frakció a kizárás tényét akkor fogja szélsebesen beadni a derekát a csuti, na akkor is ki kell zárni, időn túli belegyezés miatt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.