A megszűnt Együtt volt elnöke a 444-nek adott interjúban azt mondta, korántsem akart minden ellenzéki párt kormányváltást. Azt már 2014-ben is tudta, hogy az MSZP-ben vannak fideszes hatások, de hogy az LMP-ben is, csak nemrég derült ki számára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
ökör. ha már megbuktál, akkor ne az ellenzéket rugdosd. ezzel a Fideszt támogatod. akinek ennyi esze van, az csalánnal törölje a seggét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Ez a manusz tényleg azt hiszi, hogy ő sz...ta a spanyolviaszt?
Eddig sem tudtam őt értékelni, most már végképp elásta magát!
Commenter
@bencemacska: Azt, de hát a legkönnyebb így vagdalkozni, akkor is, ha az lmp esetében még igaza is van. Tegnap olvastam egy felmérést amely szerint az lmp ma már el sem érné a parlamenti küszöböt, 3%- állnak, ez a "jutalom" a 2/3-ért. A Jobbik 17%, a MSZP-Párbeszéd 11%, a DK 5% és a Fidesz valami elképesztő 41%-on áll. Ezt egy ellenzéki blog a b1 hozta le, tehát vélhetőleg valamennyire hihető is...azt mutatja hogy jelenleg ez a rendszer még összefogással sem lenne megbuktatható, a passzív szavazókról persze nem esett szó...
bencemacska
@Commenter: ma, 11:36
Az általános tapasztalat az, hogy az emberek többsége szeret a győzteshez tartozni, ezért nagyon sokan úgy emlékeznek, hogy ők is a Fideszre szavaztak!
Meg vannak olyanok is, akik jó pontot szeretnének szerezni az éppen uralkodó rezsimnél!
Commenter
@bencemacska: így van, hiszen akkor jut nekik bőven a "közösből." Egyébként pont a napokban nyilatkozta a polgármesteretek azt, hogy ő csak akkor indulna a főpolgármesterségért ha a teljes ellenzék beállna mögé, de nem biztos benne hogy ez elégséges a győzelemhez. Ez a mondat nagyon nem az szerintem amire elsőnek látszik. Tképpen azt mondja: az lmp nem fog beállni mögé, de ha beállna is, akkor is veszítene, magyarán, az önkormányzati választások is el lesznek csalva. Azt is mondta hogy Zuglót nem szívesen engedné el, tehát ő már csak a miniszterelnökségért szállna majd 4 év múlva esetleg harcba, már ha van értelme...
bencemacska
@Commenter: ma, 12:20
Én még ott tartok, hogy főpolgármester akar lenni!
Commenter
@bencemacska: Nektek jó, amíg nem az! És nem biztos, hogy a főpolgármesteri székből vezet az út a miniszterelnökibe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.