Rogán Antalnak, Farkas Flóriánnak és Tiborcz Istvánnak a börtönben lenne a helye. Hétfőn napirend előtti felszólalásra jelentkezett Vadai Ágnes. A DK-s képviselő elmondta: már 21 ország van, amelyik csatlakozott az európai ügyészséghez, vagy jelezte csatlakozási szándékát. Az Orbán-kormány természetesen nincs közöttük. Az OLAF jelentéséből tudjuk, hogy a Fidesz okkal fél az európai ügyészségtől. “Ha ugyanis …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Pegero: Büszkék lehettek rá...megválasztottak titeket a krumplin megvett cigók,meg azok akiket gondnokság alá kéne helyezni,+ a román bérszavazók...de ne aggódj,nem tart ez örökké...Tudod,minél magasabban vagytok,annál nagyobbat lehet zuhanni!!!
relatív
@Pegero: Igen, és ezért a megmondóember elővette szokásos pofátlanságukat, és nem válaszolt semmit, mint annyiszor már, hanem azt tette amit mindig, összevissza hazudozott !!!
new kid on the block
Sosem bírtam az olkt.hu-t (fake az ellenesúly - de tényleg!?).
Sosem bírtam Vadai Ágnest. Mert nem őszinte. Mert ez tisztán látszik.
Úgyhogy csak ismételni tudom magam: A régiek MIND húzzanak a picsába!
Nyolc év után ez a legtöbb, mi kapható tőlük - ÚJRA KÉTHARMADA VAN A FIDESZNEK!
Gondolkozzál már, kérlek !!!

Kéne valaki új, valami új...
Vannak emberek a mai magyar valóságban, aki(k) képesek erre?
Bezony, kéne önfeláldozás ehhez, meg némi hősiesség - mert az elnyomóhatalom eltörléséhez kéne némi hősiesség is.
Vannak még hősök ebben az országban?
És most nem a kiscsíra LMP-s Ungár Péterre gondolok, aki pénzért nyerte a helyét a politikában.
Ungár Péter MINDIG szarul néz ki.
Ez hogy lehet?
A nagy számok törvénye alapján Ungár Péternek legalább néha jól kéne kinéznie, de valamiért mindig rosszul néz ki.
A szeme alatt, meg a szeme fölött... meg a szemei...

A magyar milliomosok miért néznek ki olyan szarul?
Pálinkás Pál
@Pegero: Büszkék lehettek rá...megválasztottak titeket a krumplin megvett cigók,meg azok akiket gondnokság alá kéne helyezni,+ a román bérszavazók...de ne aggódj,nem tart ez örökké...Tudod,minél magasabban vagytok,annál nagyobbat lehet zuhanni!!!
kulabombaafityiszre
@new kid on the block: ma, 01:26
Hát,igen nincs az ellenzéki oldalon szerinted senki aki számítana.
Marad a régi öreg diktátorok szövetsége akiknek még a nevük sem igaz a FIDESZ.
Mit szólsz hozzá,mert róluk valahogy nem volt véleményed,ha már így a politikai palettáról
szemezgetve fikáztál.
csipetke
Szerintem jó,ha ezeket a dolgokat nap mint nap odadörgölik a fidesz orra alá...Nem mintha elszégyellnék magukat,mert ahhoz túl vastag a bőr,de hogy tudják meg az emberek minél többen,akik esetleg még nem hallottak erről a rengeteg csalásról-lopásról.Mert sajnos vannak ilyenek,nem kevesen...
kereső
Tényleg büszkék lehetnek a fideszben,hogy ilyen "univerzálisan gondolkodó",mindenhez értő emberik vannak.Németh Szilárd, aki most éppen a Honvédelmi Minisztérium államtitkára válaszol az ellenzék egy olyan felvetésére,amihez az illető minisztériumnak semmi köze nincs.Nincs a belügynek,igazságügynek államtitkára,akik kompetensek lennének az ügyben?N
Vagy ők nem tudják olyan szépen megválaszolni a kérdést ,mint Németh államtitkár úr?Hogy aszongya a magyar emberek...,kérem alássan államtitkár úr, a magyar embereknek igernis joguk van tudni,hogy miért is mismásolja el a magyar igazságszolgáltatás az olaf által feltárt nbűncselekményeket,joguk van tudni,mert ezeket az euromilliárdokat nem tiborcz, mészáros...etc kapta fejlesztésre az uniótól,hanem Magyarország.És ezek az urak nem egyenlők az országgal.Aztán meg az a gaz Brüsszel,akit egyébként sem sikerült megállitanunk,hiába üldöztük végtelenségig,jogosan érdeklődik az ő általa juttatott összegek elköltése iránt.És, ha ezt egy közös!!! európai döntés eredményeként egy nemzet államok feletti hatóság útján kivánja megvalósitani,akkor mi miért is tiltakozunk ellene?valami nagyon nem kerek ebben a magyarázkodásban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.