Bayer Zsoltra nem lehet mondani, hogy mikrofonállvány, ő aztán velőig hatóan kérdez. Teszi ezt főleg akkor, ha pártcsaládjához tartozó kerül a mikrofonja elé. Így tett Semjén Zsolttal is, akit a ballib sajtó (pfujjjj) mostanság a vadászataival vegzál.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bedilizne? Kizárt dolog, hisz egy retardált barom! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@kereső: még emelni is fogják a nyugdíjkorhatárt 72 évre.A magyarok zöme meg se éri ezt a kort :( vargától aki soha nem tudott még csak egy költségvetéshez hasonlító büdzsét összeállítani rosszul vagyok. Az államháztartás hiánya jelenleg 90%...
lampa laz
@kereső: amint látjuk, ez rühes banda nemcsak család, de még kisvállalkozás "barát" is. Mindig úgy segít mindenkinek, h közben dögöljön bele. Annak az idióta 2,5 milliónak elég a propaganda szöveg, ezek abból is megélnek. 49 éve dolgozom, ebből 42 év után mentem nyugdíjba. Ez a rablóbanda 3 év óta nem adja meg a ledolgozott évek után járó 0,5%-os emelést, mert ezt is ellopja tőlünk. Most azt találták ki, h nem kell nyugdìjjárulékot vonni tőlünk, mert így nem kell emelni sem. Pedig, ha így folytatják, nem lesz más munkaerő, mert a többi elmegy ebből az országból. Itt maradnak a kőgazdagok meg a pór szegények.. leginkább a fajtája, na azokat aztán ba**hatja, mert másra nem valók csak szavazni.
lampa laz
@Commenter: " Nekem a bukásuk is megfelel. De az legyen végleges." Erre értettem a gyönyörű pillanatot, mert az lesz ha egyszer megszabadulunk ettől ocsmány férges bandától.
kereső
@lampa laz: erre a 0,5%-os nyugdijemelésre találták ki három éve azt, hogy a nyugdijasnak nem kell vele vesződni- igényelni,és a munkáltatóval igazolni- hanem a munkáltató bevallásai alapján automatikusan megkapja az emelést a dolgozó nyugdijas. Mindezt természetesen törvénybe foglalták/ Tbj.!/.Na ennyit akkor a saját maguk által hozott törvények betartásáról.Nagyon sajnálom,hogy ez igy van.
lampa laz
@kereső: Tudod ez a görény hosszútávban gondolódik, már akkor tudta, ha ezt bevezeti többet nem lesz gond a kifizetéssel, mert lenyeli. Amíg saját jogon kérhettük, addig mindig megkaptuk.
durbincs
@lampa laz: De maguk ketten bizony ezzel @csipetke: -kével PEDOFILOK ? anyák , apák?
retteget rémei ? ketten bármely gyermeket eltudják rabolni ? hisz ezért álltak össze ? nem ?
szerencsétleneknek esélyt sem adva?+ A Beteg hajlamaik kiélésére?a zsebeik cukorkával teli?
+ez a @csak úgy...: is ? na meg ez a félnótás,szerencsétlen,nyáladzó@kulabombaafityiszre: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.