Simicskó István kormánybiztos a Hír TV-nek beszélt arról, hogy a cél az, hogy a diákok kötődjenek a hazájukhoz, egészséges nemzettudatuk legyen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Már csak azt kéne tudni kié is ez a haza ???
Az biztos, hogy nem a köznépé !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Háááááááát, a fideszes ,orbáni nemzettudat nem "egészséges",és ha erre oktatják a gyerekeinket ,abból bizony baj lesz.Nem kicsi.
JAJMÁR
Mindig volt hazafias nevelés. Mindig volt és van is.
Minden művészeti ágban benne van, legyen az költészet, zene, vagy művészetek bármely ága, a történelemről nem is szólva, de benne van a környezet védelmében, az ország domborzat és vízrajzában, helytörténetekben és hagyományainkban, a kultúránkban, nemzeti ünnepeinkben... szóval ez csak egy újabb kiragadott, jól hangzó "szlogen".
Nessy
Fene megette azt a "hazafiságot", amit lecke formájában bemagol a diák! JAJMÁR-nak van igaza! A hazafiságot nem tanulni kell, hanem vérünkké kell váljon a napi élettel, művészettel,a családi, iskolai példaképekkel. És itt nem a "celebekre" gondolok!!
Viszont lehet reggeltől estig mesélni, ha a gyermek gyűlöletet, uszítást, ellentétes példát lát maga körül, Ugyanis azt fogja megtanulni, követni!
Qqberci
"Üdvöz légy, Orbán,
Zsebed mélyen lóg már,
Benne az Alkotmányos Költség,
Majd megmondod, mire költsék."
JAJMÁR
@Mirabilis: Nyilván mást értenek a "hazafias" szavunk mögött is, mint amit pl. én. De ettől én még nem fogok mást érteni, nekem ua. jelenti ma is, mint eddig. A diákokkal meg kell ismertetni a kulturális örökséget, és nekik kell adni. Persze, tudom, sokaknak a hazát a körbekerítés jelenti ma!
Pálinkás Pál
Ez aztán remek ötlet...amelyik gyereknek 20-nál több az IQ-ja azt nem vezetitek meg narancsmarhák!!!
Amíg ti vagytok hatalmon addig épeszű ember nem érzi hazájának orbánisztánt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.