A magyar kormányfő állítja: már ismerik a Velencei Bizottság állásfoglalását, ezért nem várják meg a Stop Soros megszavazásával annak hivatalos bejelentését. Hogy a testület kritizálja az aránytalan büntetést? Orbán szerint ez már "ízlések és pofonok" kérdése.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Viszont ennek alapján kéretik Szijjártó is vegye úgy ha "bánccsák" a főnökét, hogy "ízlések és pofonok", és nem lehülyézni a fél világot!
cikicakk55
@RonaGyuri: Még most igen,mert még azért csordogál befelé a pénz az Euból,de már nem sokáig. Hamarosan Magyarországra tesznek nagy ívben és az bizony a népnek fog a legjobban fájni. A Diktátor úgy bespájzolt,hogy neki meg sem kottyan ha nincs pénz az EU-ból,csak az a gond,hogy Orbán a hatalmát is elveszti,nem csak az Unió támogatását.Az viszont már neki fog fájni,de nagyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.