Költségvetési csalás gyanújával vették őrizetbe Dlusztus Imrét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói – tudta meg a delmagyar.hu.

Őrizetbe vették a 90-es évek ismert magyar labdarúgó-vezetőjét
Fotó: Youtube

Dlusztus újságíróként, költőként, labdarúgó-vezetőként és borszakíróként, valamint a Délmagyarország című lap egykori főszerkesztőjeként is dolgozott korábban. 1997-1999 között a Csongrád megyei Labdarúgó-szövetség elnöke. 2000-2001 között az MLSZ utánpótlás-bizottság elnöke volt. 

A lap szerint a költségvetési csalás valószínűleg a mórahalmi Mini Hungary Park beruházásához köthető. Európa legnagyobb makettparkjában 50 magyar műemlék épületét készítették el 1:25-ös arányú kicsinyítésben. A projekt 650 milliós költségéből 436 millió forintot az Európai Unió állt.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
Bizonyára nem csurgatta vissza az "alkotmányos költséget", és ezért a ner renitens gyermekének bűnhődnie kell.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Hajaj, kezdenek sorra kerülni a sajátjaik! Hú de emlékeztet ez kora ifjúságom történéseire! Persze a korom magában hordja azt is, hogy a rehabilitációjukat, (esetleg újratemetésüket) nem érem meg.
Eladott Ország
Egyébként erre a makettparkra pont annyira volt szükség mint a 40 cm-es kilátókra. A pénzlenyúlási akcióból kimaradt a fideszes közvetítő, így bukott meg a projekt.
karma1
@Eladott Ország: Haaaaat,... Szerintem Leonardo da Vinci ota nem sok polihisztor szuletett - nekem egy kicsit pejorativ a velemenyem arrol, aki ennyi mindenbe belekap: szamomra azt jelenti, hogy vagy nem ert hozza olyan szinten, vagy mar nagyon unja, azt amit csinal, azert kap bele mas dologba, szoval nekem nem az igazi. Dehat o tudja. En ismerek egy kivalo borasz-lanyt itt - magyar, a ferjevel el az eszaki szigeten, ide csak latogatoba jott le -, szoval o minden idejet a szakmajanak, a szolotermelesnek, a marketingnak szenteli, es bar egyebkent is brillians ember, es ha valahol, akkor itt igazan azt is megtehetne, hogy ujsagot vagy blogot is irhatna, de nem aprozza el magat.Boraszkent mondjuk szeretheti a focit, de hogy abban egy felelossegteljes poziciot is vallaljon? Akkor valamelyiket nem szereti igazan.
lópicigáspár
@karma1: Hát dehogynem!!! Matolcsi rogán vitya és persze a nemzet gázszerelője!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.