Az ápolónő külsejét egy lóhoz hasonlította, majd gigantikus taslival nyomatékosította kritikáját.

Egy öntudatlan állapotban lévő ittas lányhoz kellett vonulnia a budapesti mentősöknek. Miután az illető párja nem tudta a fiatal nőt felébreszteni, jobbnak látta kihívni a mentőket.

A lány a mentőautóban magához tért, de cseppet sem vette jó néven, hogy a segítségére siettek. Mint ahogy a mentőszolgálat Facebook-bejegyzésében olvasható, az ittas személy verbálisan és tettleg is rátámadt az egyik ápolóra.

A minden összefüggést nélkülöző monológnak része volt a segítségül érkező mentőtiszt nő külsejének kritikája is, amiben egy lóhoz hasonlította elhivatott kolléganőnket. Miután az alpári szavak süket fülekre találtak bajtársainknál, a lány nem látott más megoldást szavai nyomatékosítására, mint hogy egy irtózatos nagy pofont keverjen le a hivatását gyakorló szakembernek

- írja a mentőszolgálat.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nyugodtan adjanak neki egy irtóztatóan nagy bírságot.
a) kevesebb jut majd alkoholra
b) míg részletekben kifizeti, van ideje gondolkodni
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Qqberci: 1-5 év/ mentős: közfeladatot ellátó személy/
csak úgy....
@durbincs: szaru ébredhetté muki,rögvest a baxogatással kezded? te keresztény? álruhás mohamedán? gólya,gólya gilice ?
namihami
Beszállítottam volna és a benti kollégák hathatós ""támogatásával"" egy olyan, gyomormosással kombinált kijózanító kezelésben részesítettem volna (amihez a bentiek, már csak szolidaritásból is, de biztosan besegítenek), hogy ez a qrva, ha legközelebb piát látna, üvöltve menekülne a pohár mellől. Minden rendőri és egyéb eljárás csak a közpénz költésével járna, ezt praktikusabbnak találnám.
cikicakk55
@namihami: Még az is lehet,hogy meg is kapta. Arról nem írnak mi volt a folytatás. Lehet,hogy a kórházban tovább folytatta a hepciáskodást. A detoxikálók személyzet ki van oktatva,hogyan kell nyom nélkül maradandó emléket hagyni a betegben. Sokkal felháborítóbb,hogy mennyi pénzért,fizetésért( de hívhatnám éhbérnek is) teszik ezt a mentőápolók,miközben a felelőtlen autósokat próbálják el vagy kikerülni, az ilyen részeg,vagy narkós emberek váratlan támadását elkerülni,gyakran a családtagok szintén durván támadják őket és ha a mentőtől már 3 méterrel távolabb vannak,mert ott fekszik az újraélesztendő beteg,akkor ki is rabolják őket.Milliós,szinte pótolhatatlan értéket rabolva el,ami annak aki ellopta semmit nem ér,mert eladhatatlan,nincs az az orvgazda,aki megvenné,de a mentőknek nélkülözhetetlen és nagyon nehezen pótolható,de emberi életeket megmentő műszerekről van szó.Nem értem,hogy lehet az,hogy egy Liedl-ben dolgozó árú feltöltő többet keres,mint egy mentőápoló? (Nem a vakvilágba beszélek. Mentőápoló és Liedl dolgozó ismerősöm is van.)
namihami
@cikicakk55: Sajnos, nincs mit hozzátenni. Első szótól az utolsóig...
Viszont bankban és minisztériumban dolgozók ennek a sokszorosát keresik és felelősség nulla. És ez is személyes tapasztalat.
cikicakk55
@namihami: Teljesen igazad van. Úgy is írhattam volna,hogy szinte mindenhol többet keresnek az emberek. Mivel én csak a Liedl és a mentősök bérét ismerem,így mertem nyíltan ezt leírni. Nem nagyon tudom más szakmákban mennyi a fizetés. Azt viszont tudom,hogy a bankároknál az 5 millió az alsó határ. A minisztériumokban is annyit keresnek,mint egy mentőápoló fél év alatt és nem emberéletek felett kell dönteniük,néha másodpercek alatt és embertelen időjárásban és körülmények közt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.