A fejezetcímek: A teljesítmény megbecsülése; Normativitás; Tisztelet és lelki kiegyezés; Új gesztusok; Magyar érdekek képviselete; Környezeti fenntarthatóság

(Forrás: hvg.hu)

Itthon - 2019. February 16., 19:54
Szép, tavaszi időnk lehet vasárnap
Itthon - 2019. February 3., 19:33
Borult, szeles idővel indul a hét

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Arról mélyen halgat, hogy elnökségs alatt hagyta kimulni a Magyar Köztársaságot. A helyén létrhozták Orbánsztán Fasiszta Diktatúrát. Nagyon rászolgált a Bajszos Sz@r elnevezésre!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@lampa laz: szóval még pedofilok is?ezzel a @csipetke: nevűvel?Játszótér környékét kerülik?
legalább ? emberi rettenetek ?rút szakadt neylon harisnyákba járnak,rúzsozott szájjal ? lesve?
a játszó,homokozó gyermekeket?maguk az emberiség orbitál förtelmei?tudják? @lampa laz: @csipetke: nevű ? eltüntetnének már innen ? aljas ,kéjenc, egy-két állatok ?
Madácsi Pali
@Csizmás Kond: azt amit a világon minden nem fasiszta embernek. És negere az aránytalan, egyenlőtlen feltételü, elcsalt választással. Azt azt csak a kollaboráns tetvek ismerték el.
Csizmás Kond
@Madácsi Pali: ...és hol látsz te fasizmust ?
és azért is választás...ugyanis azt nem elismerni kell hanem elfogadni...minden esetben ha teljesült az akaratod ha nem, mert ami neked nem teljesült az igen másnak..és fordítva...
Madácsi Pali
@Csizmás Kond: mért is kel egy ellenzéki képviselő bejutásához több mi 2 szeres szavazat? Vagy 100 Ft kampánypénzből 98 mért a fideSS segiti? A biróság által kimondott választási csalás mért nem befolyásolja az eredményt? A tömegesen eltüntetett szavazatok mért nem befolyásolták a választási eredményt? Ez egy demokratikus jogállamban nem így van, és kétszer annyian szeretnénk ha hazánk az lenne, mint ahányan Orbánisztánban kívánnak élni.
Csizmás Kond
@Madácsi Pali: ..Pali...a választásnak vége...a következőbe el kell menni és szavazni...de azt most is mondtam és mégis fele otthon maradt...na azoknak sírj ne azoknak akik szavaztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok