A Bács-Kiskun Megyei rendőrök életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoznak egy 62 éves tompai lakos ellen.

Egy 62 éves férfi úgy felkapta a vizet, hogy hasba szúrta volt főnökét

Honlapjukon azt írják, a rendelkezésre álló adatok alapján a férfi június 22-én 13 óra körül az egyik tanya előtt 40 éves volt főnökét – előzetes szóváltást követően – egy késsel hason szúrta.

A férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

(police.hu)

Fotó: pexels.com

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
Ez a hir, de a mentős nőt pofon fágó nő, vagy a buszsofőr, aki addig nem ment tovább, amig az idős hölgy le nem szállt... ezek hallatán az emberek egyre növekvő agressziójának az érzése támad bennem.
Mintha "beérne" O.V. mindenfajta gyülöletre serkentő beszéde. Nincs semmiféle gát, az emberek elintézik a sérelmüket "saját hatáskörön belül", de az is lehet, hogy "saját nyomoruk" tehetetlenségében igy vezetik le elkeseredésüket. Semmiképpen nem jó ez a tendencia.:(
maci0427
@eszegfu: Kedves ! Igazad van ! Szabad utat kapott az agresszió ! De a Bírósági büntető tétel sem visszatartó erő már, azon kívül, hogy gyenge is. És ha már nincs halálbüntetés, akkor miért nem lehet az, hogy egyes kegyetlen visszaeső gyilkosokat - és aki megérdemlik azokat úgy mint az USA, ban 99 vagy éppen 106 évre ítéljenek, mint amit a múltkor hallottam a tévében ! Na és miért lehet egy egész falut - utcát terrorban - félelemben tartani egyes népcsoportoknak, de írjuk ki nyugodtan, hogy a cigányoknak ? Miért nem volt ez a régi rendszerben ? Na ezért is és másért is sírják vissza sokan a régi szép időket !
eszegfu
@maci0427: Ha már a visszatartó erőről beszélünk, akkor elsősorban a rendőrség tekintélyét kellene visszaállitani, mert ez valamiféle megelőzés lehetne... szerintem. Emlékszem rá, hogy akkor körzeti megbizott rendőrök voltak, akik minden este végigjárták a mozit, a presszót, a kocsmát... csak benéztek. Fejből tudta a rendőr az állandó rendbontók nevét, lakcimét, családi körülményeit és bizony tartottak is tőle, de fogalmazhatok ugy is, hogy szótfogadtak. Persze nyilván régen is voltak hasonló "incidensek", csak akkor talán nem volt ez "vezető" hir, vagy még nem volt ennyi versenyző TV és rádió csatorna... nem tudom. Most ebben a rendszerváltás utáni baromi nagy demokráciát mintha összetévesztenénk az önkényeskedéssel, vagyis, hogy mindent szabad. A cigányokkal kapcsolatban pedig nekem nincsenek ilyen tapasztalataim, pedig a településünkön is vannak jónéhányan.
maci0427
@eszegfu: -- A rendőrök tekintélyét már soha nem lehet visszaállítani ! Ha nem intézkedik az a baj, ha intézkedik az a baj ! -- / Nem lennék rendőr sem a mai világban, mert.../ -- És belekötnek az intézkedésükbe rendszeresen és folyamatosan megy ellenük a feljelentés az ügyészségre, kérik az ilyen - olyan kártérítést mert " sérelem érte őket...brrr " ha indokolt ha nem, éppen úgy mint nagyon sok börtönben - fegyházban lévő rab jelenti fel még Brüsszelben is a kedves jogvédőjük segítségével, jó pénz reményében a büntető intézményt ! Ez már el van qúrva , a régi időket meg kár is már emlegetni ! -- Annak meg örülj, hogy a cigányokkal nem volt még soha gondod ez ritka mint a Fehér Holló, nem úgy mint a többségi társadalom többségének ! Ha olvasol és figyelsz másról sem szólnak a hírek és nem csak Borsodban, Budapesten, hanem országszerte ! Nekem - nekünk - sokunknak más erről a véleményem, sajnos tapasztalatból ! A helyzet fokozódik és lesz ez még xarabb is, ahogyan "Pelikán elvtárs" mondaná !
eszegfu
@maci0427: Van igazságod a rendőri tekintéllyel kapcsolatban... de azért azt is látni kell, hogy sok olyan hülyeségre használják fel őket, amire talán nem kellene... gondolok itt az olyanokra, amikor pár ember elmegy valamelyik politikus házához és akkor máris több kocsival, több rendőr érkezik... és azért ez sem növelő tényező szerintem. Elfogadom a véleményedet a cigányokról. Bár olvasom az ilyen hireket is, de ugy vagyok vele, hogy szinte mindegyiknél be kell venni a felezőtablettát. És tényleg kötekedés nélkül... az normális,amikor valamilyen jobbikos szervezet elmegy egy faluba "rendet tenni"? Pontosan az ilyen, hasonló önkényeskedés, aminek ma teret engedünk ... persze az általam már idézett történésekkel együtt.
emerencia
Nem ismerem az ügy részleteit de könnyen elképzelhető, hogy az illetőt 62 évesen kikészítették és/vagy kirúgták mert már fizikailag nem bírt versenyezni a fiatalokkal vagy egyszerűen csak nem bírták nap mint nap nézni az idős arcát egy ifjú, dinamikus un. "csapatban". Esélye semmi arra, hogy újra elhelyezkedhessen az elsődleges munkapiacon. Az orbáni illiberáciában még kb. három évig dolgoznia kellene teljes munkaidőben, hogy meglegyen szolgálati ideje. Arra pedig még álmában sem gondolhat, hogy a még pár évvel idősebbek vagy a kivételezett nők negyven mintájára megpihenhessen végre.

A mi korosztályunkban aki nem tud valamely okból dolgozni annak már csak a kimúlás az alternatíva és ezt közülünk sem mindenki tudja lehajtott fejjel, csendben tudomásul venni... :-((((((((((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.