Burány Sándor, a Párbeszéd országgyűlési képviselője vállalja a felelősséget az ittas vezetésért. Ezt a politikus hétfőn a Facebook-oldalán közölte, miután Polt Péter legfőbb ügyész ittas vezetés gyanúja miatt a képviselő mentelmi jogának felfüggesztését kezdeményezte.

Burány Sándor vállalja a felelősséget az ittas vezetésért

Burány Sándor azt írta, január 19-én sört fogyasztott, majd autóba ült és vezetett. A közúti ellenőrzést végző rendőrök megállították és szonda megfújására kérték. Az eljáró rendőrök jegyzőkönyvet vettek fel, jogosítványát bevonták és eljárást kezdeményeztek.

A Legfőbb Ügyészség reggeli közleményében azt írta, a rendőrség még január 19-én 22 óra 13 perckor ellenőrizte a Burány Sándor által vezetett gépjárművet Budapest IX. kerületében, a Határ úton. Az ellenőrzéskor Burány Sándor elismerte, hogy alkoholt fogyasztott. Az alkoholszonda kimutatta, hogy a politikus szervezetében szeszes ital fogyasztásából származó alkohol volt, a képviselő enyhe fokú alkoholos befolyásoltság alatt vezette a gépjárművet. Burány Sándort csak mentelmi jogának felfüggesztése esetén lehet gyanúsítottként kihallgatni – fűzték hozzá.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Igyál b*zdmeg legalább az meglátszik rajtad, a többi lóf*szt érő naplopó fajtáddal együtt. Egyébként meg ki nem szarja le!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@simmering73: dörzsi, lebukott, annyi ? mit kell ezt ragozni ? többit minek-hozza?a jediknek?
durbincs
csak@csak úgy...: Herél magát ? azt maguk lesznek a Furcsa pár ? csak@csak úgy...:
durbincs
csak@csak úgy...: szegény maga olyan buta ?hogy a szökött IQ-t porszívózni kell már a hátán ?
de maga is Herélt ? nemá Holla ?
maci0427
Sokan megtévednek és isznak , így ő is, de legalább nem csinált balesetet! A baj az, hogy újra lettek választva Kőbányán és Kispesten és nem csinálnak semmi érdemlegeset ! Elvannak a langyos vízben jó pénzért megint négy évig és így lesz ez a nyugdíjig, mert sokan képtelen arra, hogy lássák a fától az erdőt és a szavazatukkal változtassanak a dolgokon !
Eladott Ország
@szep napot: Horn Gyula is kérte a megszokott konyakos adagját a kórházi kezelés során is
https://4.bp.blogspot.com/-H_z5UVqwESg/VN5byA...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.