Megosztja a közvéleményt, hogy a köztársasági elnöktől kegyelmet kapott Geréb Ágnes. "Köszönöm mindazoknak, akik az évek során kiálltak mellettem, és tevékenyen vagy biztatásukkal, szeretetükkel segítettek átvészelnem a mögöttem álló nehéz időszakot. Az ítélet nem csak rólam szól, hanem a szülés-születés szabadságának elismeréséről is. " Geréb Ágnest 2015-ben ítélték el. A bíró szerint ugyanis szakmai szabályokat hagyott figyelmen kívül. A szülésznő vállalta például, hogy levezeti otthon egy ikerterhes nő szülését. Ebben az esetben az egyik baba meghalt...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ebben a perben az a visszatetsző, hogy ameddig a kórházi körülmények között történik egy ilyen eset, akkor jön a "szakma szabályainak megfelelően történt minden", senki nem hibázott, és marad minden annyiban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@tulipan: A szülésznő van a vajúdó szülőnő mellett, aztán végszóra beesik a doki, és két nap múlva kaszál.Ha nem ér oda, akkor is.
tulipan
@Nessy: Na, ez az! Azért mondom én borravalónak! Utálom, ezt az álszent '"hálapénz'" kifejezést!!!
Nessy
@tulipan: A borravalót utólag és magától ad az ember, de sok doki ab start megmondja mennyi az annyi!
Katalina62
@Nessy: Pontosan! Ha nem is mindegyik, de akadnak orvosok, akik inkább az otthonszülés miatt elmaradó hálapénzüket féltik! Geréb Ágnes a hibájáért megbűnhődik, az rendben, de a hibázó orvos...?
tudode
A rendszerváltás után ELJUTUNK ODA, ha még nem JUTOTTUNK el, mint ami az ÁLLATVILÁGBAN dívik. Az erősek MEGESZIK a gyengébbnek látszót!
.
Érintettként Geréb Ágnes pere óta SZURKOLTAM Geréb Ágnesnek, aki EMELT FŐVEL vállalta azt a MEGALÁZTATÁST, amelyet a szülészeteken azzal INTÉZNEK EL, hogy BENNE VAN A PAKLIBAN. bármely kórházi beavatkozás alkalmával, kivételt képezhet a FEKETE RUHÁS ANGYAL!
.
Pl. 45 éves koromban egy EGYSZERŰ MŰTÉTET követően ÉLETMENTŐ MŰTÉTRE szorultam. Túléltem! A műhibát követően az orvos NEM MENT ADDIG haza, míg felébredtem örömmel a kómából, és utána KÉT HÉTRE ELMENT SZABADSÁGRA, mert ők is EMBERBŐL vannak, és nem Istenek!
tulipan
tudode: Örülök, hogy ilyen szerencsés voltál!!! Sajna, messze nem általános!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.