Úgy összebalhézott a buszsofőrrel egy bliccelő nő Pécsen, hogy mérgében a jármű visszapillantóját is betörte.

Balhé egy pécsi buszjáraton: tört-zúzott a jegy nélkül utazó nő
Fotó: Pixabay

Szóváltásba keveredett a busz vezetőjével egy jegy nélkül utazó nő Pécsen hétfő délelőtt. A sofőr hiába szólította fel a bliccelőt a jármű elhagyására, a 26 éves nő őrjöngeni kezdett, és betörte az autóbusz visszapillantó tükrét.

A Bama úgy értesült, a balhés személyt a rendőrök elfogták, előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként, a bűncselekmény elkövetését elismerte. Garázdaság miatt indulhat ellene eljárás.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Kivéve az a 25.000 akiknek már eladták a Magyarságot és az a 2000 aki fű alatt bejött és azok akik ezután fognak bejönni,legfeljebb drágábban mint eddig,mert azt a biztonságot,hogy a nép ne tudja meg,hogy megint seftelnek a Fideszesek az bizony pénzbe és nem kevésbe fog kerülni. Persze,ez nekik nem gond,hisz majd a vissza fizetésnél a dolgozó emberek adóforintjai fedezik.
wagabund
hangulatjavító tablettából kettővel többet tolt az engedélyezetnél, és akkor az dühöngésbe megy át...majd megállapítják, hogy labilis, elmebeteg, nem büntethető, oszt jónapot...kijön a megfigyelőből, megvárja a sofőrt, aztán megint csinál egy műsort...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.