Ez a számukra legrosszabb forgatókönyv, de benne van a pakliban. Minden attól függ, kap-e részletfizetési lehetőséget a párt az Állami Számvevőszéktől vagy sem. És nem csak ezzel az egy problémával kell megküzdeniük.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
A jobbik egy viccpárt...alapította a fidesz...ahogy az lmp-t is...sajnos magyarország szellemi színvonala a béka segge alatt,ezt tisztán hozták a választások...amíg közel hárommillió ember,akiknek gondnokság alatt lenne a helye ,szavazhat,addig itt nem lesz változás!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Nem kár értük. Kollaboránsok! Második legnagyobb pártként tökön döfik, feloszlatják magukat! Kilépnek, sértetten nyilatkoznak! Kabaré!
Pálinkás Pál
A jobbik egy viccpárt...alapította a fidesz...ahogy az lmp-t is...sajnos magyarország szellemi színvonala a béka segge alatt,ezt tisztán hozták a választások...amíg közel hárommillió ember,akiknek gondnokság alatt lenne a helye ,szavazhat,addig itt nem lesz változás!!!
papa.49
A most alakuló se lesz más csak a fütyisz szárnysegédje !!!
Klafa
Most rakja majd végleg zsebre a fidesz az egész gittegyletet. :(
Hirtelen majd meglesz a zsé, vagy megszüntetik az eljárást.
namihami
@papa.49: És ami még súlyosabbá teszi a dolgot, hogy ez már FEGYVERES segédcsapat lesz. Lesz kikhez nyúlni ( úgy, hogy annyira ne lógjon ki a lóláb) ha valamit vagy valakiket le kell majd verni.
És azt fogják harsogni: "" Nem mi voltunk"". Nem is, csak az általuk alakított zsellérsererg. Akiket régen Jobbiknak hívtak és szintén Fidesz-kreatúra volt. Csak elszabadult a láncról. Itt az új csahos.
Jozefina
Ov-én múlik minden!! Ha ő azt mondja az ÁSZ-nak, vagy kuszaszemnek, hogy adjanak hitelt, akkor adnak, de eddig úgy néz ki, hogy nem ez a helyzet!!! Vona nagyon sok borsot tört orbán orra alá. Mellesleg nem vagyok jobbik párti (főleg torckai nem) De most kívánom, hogy jól jöjjenek ki a balhéból!!
Nessy
Vandál után pótlás! Ezek mellett az új törvények mellett szükség is lesz rájuk!
A "független" ÁSZ sem a jobbik adósságár nem engedi el, sem a kamupártok pénzét nem szerzi vissza!
Macskaszem
Hamarosan kiderül, orbán életben akarja e tartani a Jobbikot, vagy sem. Kizárólag ezen múlik a sorsa.
Hellcat
A Jobbik a fidesz fegyvere volt sokáig aztán most hogy már nem kell nekik ellehetetlenítik. Nem kár értük, ők is eljátszották az pökhendit választások előtt aztán jól felsültek.
Yoda69
Nem fog megszunni mert nem erdeke a fideSSnek. A jobbik mint az lmp is a fideSS szekertoloja. Mindeket part tele van a fideSS fizetett ugynokeivel. A szerepuk az ellenzek szetzilalasa, es megosztas. Epp ezert 100% hogy nem fog megszunni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.