Versenyképességi javaslatcsomagot tett le a kormány asztalára az MNB. Ebben részletesen bemutatják a különbséget, hogy mire számíthat reformprogram nélkül és a csomag megvalósításával Magyarország. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 180 pontos javaslatcsomagot dolgozott ki, amelyet a jegybak ma mutatott be a Nemzeti Versenyképességi Tanácsnak. Ebben két makrogazdasági pályát rajzoltak fel, az egyiket reformok nélkül, a másikat a csomag megvalósításával. Az MNB friss jelentésében szembenézett azzal, hogy milyen makrogazdasági pálya vár Magyarországra. Az első esetben (reformok nélkül) lassú gazdasági növekedés vár az országra, és bele is esünk a közepes fejlettség csapdájába.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Jo reggelt! Ezt mondjuk mar 10 eve. De nem csak itt kellenek a reformok, hanem az egeszsegugyben, es az oktatsban is.
De mar ugyis keso szetesoben vagyunk az Unio sereghajtojakent. De mar tagallam se leszunk sokaig, onnaz aztan vegkep vege a dalnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Nessy: Azt ugyan várhatod, ilyen műfaj nem létezik nála!!!
tulipan
@durbincs: Menj vissza a hegyeidbe, a birkáid legeltetni, Te narancsos seggnyaló román-móc!
Nessy
@tulipan: Mindig reménykedek. De rá kell jönnöm, hogy egy demens beteggel is könnyebb értelmesen kommunikálni.
tulipan
@durbincs: Menj csak vissza szépen, a hegyeidbe, a birkáidaat legeltetni, Te narancsos seggnyaló román-móc! Azok tán még elviselik a sötétségedet!
Yoda69
Érdemes megnézni az interjút Suranyi Györggyel az Egyenesenben. Ő elmondja a frankót. Az egész program egy nagy kamu as a lenyulas újabb formája, mert nem versenyre épül és nem zárja ki a korrupciót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.