Hollik István szerint Soros György abban érdekelt, hogy az európai nemzetállamok meggyengüljenek, káosz legyen és válság. A magyar emberek április 8-án egyértelműen kifejezték, hogy nem akarnak bevándorlóországban élni, nem kérnek a "Soros-tervből", ennek ellenére Soros György és szövetségesei nem álltak le, és a "Soros-hálózat" továbbra is az útjában álló nemzeti kormányok eltávolításán dolgozik - jelentette ki Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője a közmédiának nyilatkozva szombaton. A kormánypárti politikus azt mondta: Soros György nem csinál titkot a szándékából, hiszen a Nyílt társadalom című könyvében úgy fogalmaz: "mivel a szuverén államok visszaélnek a hatalmukkal, tekintélyük hanyatlása üdvözlendő". "Ezen a ponton - írja Soros György - az államellenes hozzáállások teljes mértékben helyénvalóak".

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hollik! Az ég szerelmére ne menjen délben a Napra, mert erős az UV sugárzás!
Nessy
Hollik! Az ég szerelmére ne menjen délben a Napra, mert erős az UV sugárzás!
solidedge
"A magyar emberek április 8-án egyértelműen kifejezték, hogy nem akarnak bevándorlóországban élni". Mivel a választáson résztvevők 48,95 %-a szavazott a Fideszre így ebből egy szó sem igaz. Az más kérdés, hogy ezt a számot fel lehet fújni kétharmadra.
kereső
@Nessy: gondolod,hogy még árthat neki?
tudode
Nem kell félni, NEM FOG FÁJNI !
.
Így valósuljon meg a tiszteletreméltó Soros első, és utolsó kívánsága:a HÁLÁTLANOKTÓL:
.
www.youtube.com/watch?v=LYed_K2kPKY
.
CsipkeRózsa
Soros a gondolatát be is fejezte, ezt Hollik nem mondta hozzá:

""mivel a szuverén államok visszaélnek a hatalmukkal, tekintélyük hanyatlása üdvözlendő"."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.