A magyar emberek április 8-án egyértelműen kifejezték, hogy nem akarnak bevándorlóországban élni, nem kérnek a "Soros-tervből", ennek ellenére Soros György és szövetségesei nem álltak le, és a "Soros-hálózat" továbbra is az útjában álló nemzeti kormányok eltávolításán dolgozik – jelentette ki Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője a közmédiának nyilatkozva szombaton.

A kormánypárti politikus azt mondta: Soros György nem csinál titkot a szándékából, hiszen a Nyílt társadalom című könyvében úgy fogalmaz: "mivel a szuverén államok visszaélnek a hatalmukkal, tekintélyük hanyatlása üdvözlendő". "Ezen a ponton – írja Soros György – az államellenes hozzáállások teljes mértékben helyénvalóak".

Jól bevált, ezért folytatódik a Fidesz apokaliptikus Soros-víziója

Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

Kiemelte, ez nem csupán egy vélemény, hanem Soros György e szerint is dolgozik, politikai és pénzügyi spekulációi miatt abban érdekelt, hogy Európa bevándorlókontinenssé váljon, "az európai nemzetállamok meggyengüljenek, káosz legyen és válság".

Hollik István véleménye szerint ennek a munkának a következménye több országban is látható, hiszen a "Soros-hálózat" jelen van a világ és Európa minden jelentősebb országában, választásokat próbál meg befolyásolni, politikai válságokat idéz elő, és érdekei szerint kormányokat buktat meg.

A kormánypárti politikus példaként említette, hogy a "Soros-hálózat" dollármilliókkal próbálta befolyásolni a 2014-es európai parlamenti (EP) választásokat, és erősen behálózta a brüsszeli intézményeket is. Hangsúlyozta: ma már Olaszországban és Törökországban is egyértelmű, hogy a "Soros-hálózatnak" komoly szerepe van az ezeket az országokat sújtó migrációs válságban, emellett a "Soros-hálózatnak benne volt a keze a balkáni eseményekben", a macedón politikai válság kialakításában, továbbá a szlovák és az ukrán kormány megbuktatásában, valamint a romániai politikai helyzet instabillá válásában.

A Fidesz-KDNP politikusa megjegyezte, ahol a "Soros-hálózat" átveszi a hatalmat, ott mindig "Soros embereit ültetik be a kormányba".

Hollik István kitért arra is, hogy Soros György Avaaz nevű szervezete a francia elnökválasztás befolyásolása mellett az osztrák országgyűlési választásoknál is előkerült. Az Avaaz emellett a legutóbbi magyar választást is megpróbálta nyíltan befolyásolni, de minden erőfeszítésük ellenére nem tudták eltávolítani a nemzeti, bevándorlásellenes kormányt – jelentette ki.

Hangsúlyozta, mindennek azért van jelentősége, mert a jövő évi EP-választások meghatározók lesznek a kontinens jövője szempontjából. Az európai polgárok ugyanis itt végre elmondhatják, hogy akarnak-e bevándorlókontinensen élni, vagy sem – mondta Hollik István. Hozzátette: a "Soros-hálózat", ahogy eddig, úgy most is mindent meg fog tenni, hogy befolyásolja a voksolást, és támogassa a bevándorláspárti erőket. "Nekünk viszont mindent meg kell tennünk a következő időszakban, hogy megvédjük Magyarországot, megvédjük az európai országok nemzeti szuverenitását és megvédjük az európai keresztényeket" – jelentette ki a kormánypárti frakciók szóvivője.

(MTI)

Itthon - 2019. March 21., 21:23
Véget ért a Hankook-sztrájk

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Aztán, most kiknek az emberei ülnek a hatalomban kis hazánkban?
Méghozzá sok évre bebetonozva, ha csak ki nem húzzák a gyufát Orbánná valamivel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@tulipan: tegnap 19:31 Hasonlóan gondolom én is ,mint Tordai,én sem tekintem orbánt miniszterelnöknek,egyrészt azért,amiért Tordai,másrészt csalással került oda,ahova,viszont kénytelenek vagyunk elviselni.
Yoda69
@karma1: A Habony Hazugsag Gyar mar elkezdte felepiteni az uj ellensegkepet: hajlektalanok.
Semilyen zsoti ma.be is lokte a tuttit, he penzbuntetest, hanem bortont szabjanak ki a hajlektalanoknak. Azoknak akik orbanek hibajabol vesztettek el hazukat, lakasukat es lettek foldonfutok. Meg jo hogy nincs halalbuntetes, kulonben ezek a geci nacik pikk pakk lerendeznek a nincsteleneket.
karma1
@Yoda69: Azert talan a hajlektalanokkal nem tudna meg egy valasztast nyerni , mert azok nem kozvetlen ellensegei a magyarsagnak, csak "kellemetlen" a latvanyuk.
Yoda69
@karma1: viszont ellensegnek jok. A 2.5 millio birkanak tok mindegy kit kopkod. Migranst ugyse latott aa tobbseguk. Lehet megse tudja kulonboztetni egy hajlektalantol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 21., 17:13
Palvin Barbara angyal lett