A magyar emberek április 8-án egyértelműen kifejezték, hogy nem akarnak bevándorlóországban élni, nem kérnek a "Soros-tervből", ennek ellenére Soros György és szövetségesei nem álltak le, és a "Soros-hálózat" továbbra is az útjában álló nemzeti kormányok eltávolításán dolgozik – jelentette ki Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője a közmédiának nyilatkozva szombaton.

A kormánypárti politikus azt mondta: Soros György nem csinál titkot a szándékából, hiszen a Nyílt társadalom című könyvében úgy fogalmaz: "mivel a szuverén államok visszaélnek a hatalmukkal, tekintélyük hanyatlása üdvözlendő". "Ezen a ponton – írja Soros György – az államellenes hozzáállások teljes mértékben helyénvalóak".

Jól bevált, ezért folytatódik a Fidesz apokaliptikus Soros-víziója

Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

Kiemelte, ez nem csupán egy vélemény, hanem Soros György e szerint is dolgozik, politikai és pénzügyi spekulációi miatt abban érdekelt, hogy Európa bevándorlókontinenssé váljon, "az európai nemzetállamok meggyengüljenek, káosz legyen és válság".

Hollik István véleménye szerint ennek a munkának a következménye több országban is látható, hiszen a "Soros-hálózat" jelen van a világ és Európa minden jelentősebb országában, választásokat próbál meg befolyásolni, politikai válságokat idéz elő, és érdekei szerint kormányokat buktat meg.

A kormánypárti politikus példaként említette, hogy a "Soros-hálózat" dollármilliókkal próbálta befolyásolni a 2014-es európai parlamenti (EP) választásokat, és erősen behálózta a brüsszeli intézményeket is. Hangsúlyozta: ma már Olaszországban és Törökországban is egyértelmű, hogy a "Soros-hálózatnak" komoly szerepe van az ezeket az országokat sújtó migrációs válságban, emellett a "Soros-hálózatnak benne volt a keze a balkáni eseményekben", a macedón politikai válság kialakításában, továbbá a szlovák és az ukrán kormány megbuktatásában, valamint a romániai politikai helyzet instabillá válásában.

A Fidesz-KDNP politikusa megjegyezte, ahol a "Soros-hálózat" átveszi a hatalmat, ott mindig "Soros embereit ültetik be a kormányba".

Hollik István kitért arra is, hogy Soros György Avaaz nevű szervezete a francia elnökválasztás befolyásolása mellett az osztrák országgyűlési választásoknál is előkerült. Az Avaaz emellett a legutóbbi magyar választást is megpróbálta nyíltan befolyásolni, de minden erőfeszítésük ellenére nem tudták eltávolítani a nemzeti, bevándorlásellenes kormányt – jelentette ki.

Hangsúlyozta, mindennek azért van jelentősége, mert a jövő évi EP-választások meghatározók lesznek a kontinens jövője szempontjából. Az európai polgárok ugyanis itt végre elmondhatják, hogy akarnak-e bevándorlókontinensen élni, vagy sem – mondta Hollik István. Hozzátette: a "Soros-hálózat", ahogy eddig, úgy most is mindent meg fog tenni, hogy befolyásolja a voksolást, és támogassa a bevándorláspárti erőket. "Nekünk viszont mindent meg kell tennünk a következő időszakban, hogy megvédjük Magyarországot, megvédjük az európai országok nemzeti szuverenitását és megvédjük az európai keresztényeket" – jelentette ki a kormánypárti frakciók szóvivője.

(MTI)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Aztán, most kiknek az emberei ülnek a hatalomban kis hazánkban?
Méghozzá sok évre bebetonozva, ha csak ki nem húzzák a gyufát Orbánná valamivel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ennek is ELAKADT a lemeze!
.
Most már az ENSZ a Soros ellenség!
Nessy
Aztán, most kiknek az emberei ülnek a hatalomban kis hazánkban?
Méghozzá sok évre bebetonozva, ha csak ki nem húzzák a gyufát Orbánná valamivel.
solidedge
Ma odaégett a rántásom. Dögölj meg Soros!
Yoda69
"mivel a szuverén államok visszaélnek a hatalmukkal, tekintélyük hanyatlása üdvözlendő". "Ezen a ponton – írja Soros György – az államellenes hozzáállások teljes mértékben helyénvalóak

És milyen igaza van Sorosnak.
Gauntlet
A magyar embernek április 8-án sajnos nem tudni mi baja lehetettt, és rátok szavazott, sajnos.
ez pedig árulkodó:
minden erőfeszítésük ellenére nem tudták eltávolítani a nemzeti, bevándorlásellenes kormányt
- tehát a kormány megakadályozta saját leváltását.
mitől nemzeti? amikor csődbe viszik, megalázzák?
rugdossák az összes réteget
solidedge
@durbincs: Beraktam a szövegét a Google fordítóba. De úgy sem jött ki értelmes szöveg.
Pálinkás Pál
Azért bírlak titeket,mindkét oldalt...rágódtok ezen a hülye soroson...pedig a kérdés nem erről szól...mondtam már...uniós népszavazás,akarsz-e négert,arabot a szomszédodnak?...pont!!!ennél egyszerűbben nem lehetne eldönteni a dolgot,igaz liberálisok??? Persze ettől féltek mint a tűztől,mert a végeredményt előre lehetne borítékolni,főleg olyan országokban ahol ez a migráncsürhe már megtelepedett!!!a soros mindkét tábornak jó...csak gumicsont...de qrva nagy bajba lennétek ha hirtelen feldobná a talpát!!! ezt most mindkét tábornak mondom!!!
Jozefina
Mert a magyart lehet hülyíteni a végtelenségig!! ??
tulipan
@solidedge: Jelentősége?? Ennek annak a féleszű, román birkapásztor @durbincs szarosnyelvűnek??? Hahahaha
karma1
Senki halalat nem kivanom, plane nem Gyuri bacsiet, de rendesen beb@szna az orbani propagandanak, ha mondjuk holnap meghalna.
Azert a takony-habony egy allati bator ember valahol, hogy milliardokat koltve az objectre egyetlen temara hegyezi ki az egesz ellensegkep-gyartast...
Ha Gyuri bacssi meghalna, az orokosei (fiai) ugyanazt a vonalat kovetnek, amit az edesapjuk is kovetett, hiszen ebben nevelkedtek fel, es gondolom Gyuri bacsi errol mar rendelkezett is megfeleloen.
Na, AKKOR mit talalna ki gyorsan a habonyi propaganda? Jonnen ek ellensegkent a baptista fogorvosok? (by Moldova Gyorgy), vagy egy masik belso magyar nepcsoport? (Mert ugye a romaniai kettosallampolgarokat nem bantjuk, mert ok nem akarnak idejonni melozni).
Igencsak szarba lenne a mini-duce,...:o)))
F_Viktor
@Horizont: Írod:
"Senki érted SENKI nem akar ide hazánkba (!!!) "négert,arabot a szomszédodnak""

Többször megemlítettem, hogy Szegeden arab szomszédom volt (magyar feleség, 4 gyerek) tízen X év után költöztek Magyarországra Kuvaitból. Rendes, dolgos család, jóban voltunk velük, sokat beszélgettünk, a pasi soha nem akart áttéríteni az iszlám hitre.

Írod:
"Igen a menekült kérdés a világ nagy tragédiája. Megoldatlan egyenlőre."

Mióta ember él, migráció mindig is volt, s lesz, geofizikusként nem titok előttem, hogy az időjárás, a klíma, a föld felszíne folyamatosan változik.Ez alól Európa, s azon belül Magyarország sem kivétel, unokáinknak nem lesz egyszerű a mai Kárpát medencében a megélhetés. Több "züld" oldalon elolvashatod, hogy évente hány km2-nyi terület sivatagosodik el az országban.
Tehát a migrációra úgy (is) kell tekinteni, hogy belátható időn belül a magyarok is útra fognak kelni...
F_Viktor
@karma1: Írod:
"... rendesen beb@szna az orbani propagandanak, ha mondjuk holnap meghalna."

Pénze nagy része alapítványokban, azok tovább működnek majd, orbán továbbra is etetheti majd a trolljait.
karma1
@F_Viktor: Szerintem mar nem annyira utosen, talan meg annyira futna neki, hogy legyen ideje keresni egy masik szlogent, amit nyomathat...
Azt megsem mondhatja, hogy "Nehogy az International Transparency es a Helsinki Bizottsag tagjai es vezetoi nevessenek a vegen, mert ok akarjak behozni a migransokat".- azert lasd be, hogy ez nem annyira utos, mint hogy "Ne Soros nevessen a vegen"...;o)))
Grafix69
Nem tudom miről szól a cikk . Valószínűleg akkor érteném meg ha 4 általánosom lenne . Gondolom ez nekik szól.
Nessy
@F_Viktor: Azért, hogy egyre több legyen a "zöld mentes" terület, pártunk és kormányunk jócskán tesz! Több száz sok éves, egészséges fát vágnak ki a betonkockáiknak, meg új gazdagék kilátásért.
Arról nem is beszélve, hogy ez a sok beton egyre több "forró pontot " hoz létre kis hazánkban. A stadionok helyett pár záportározó sokkal értelmesebb és hasznosabb lenne!
Csak ez nem szolgálja egyik sem Orbán nagyzási hóbortját!
advocat
Ezt a kétharmadot uraló 48 %-ot kellene agyilag rendbetenni.
F_Viktor
@Horizont: Értettem mire gondolsz, Magyarországon senki nem akar pl. iszlám államot, iszlám kultúrát.
Én is csak arra utaltam, hogy az országban békésen megélnek a magyarok azzal a közel 40-45 ezer arabbal, akik évek/évtizedek óta ott élnek.
papa.49
Ez csak arra jó, hogy egyben tartsa a budifülkeforradalmárok gyagya csapatát, akik mindezt megosztották velünk azt hiszik mindenki ezen a szinten van pedig NEM !!!
Nessy
Azért nem tudom elhinni, hogy ennyire gyenge lábon állna a kultúránk, a kereszténységünk, hogy pár ezer muszlim mindezt meg tudná változtatni.
Anno a 150 éves török uralom után is magyarul beszéltek őseink, és keresztények maradtak. Ami jó volt, azt átvették a gasztronómiában, a fürdőkben, a kertekben, jövevény szavainkban.
Igaz, a 45 évig tartó "ideiglenes" szovjet itt tartózkodás alatt kötelező volt az orosz nyelvtanulás, de "hála" nyelvoktatásunknak, 8 év után sem tudtunk egy pohár vizet kérni! A vallásunk is megmaradt.
Mi hogy is kerültünk a Kárpát medencébe? Pogány nomádként, és a környező országunk imája :" a magyarok nyilaitól ments meg Uram"!
Rettegték Attilát, "Isten ostorát".
papa.49
@Nessy: Sőt még korábban a tatár járás alatt mikor a lakosság nagy része is elpusztult, mégis megmaradtunk magyarnak, bár rengeteg náció vére folyik az ereinkben, és itt kapcsolódnék egy másik cikkhez is , mert amit IV. Béla tett az se volt kevésbé értékes a magyarság szempontjából, mint II. András !!!
csipetke
@tulipan: tegnap 19:31 Hasonlóan gondolom én is ,mint Tordai,én sem tekintem orbánt miniszterelnöknek,egyrészt azért,amiért Tordai,másrészt csalással került oda,ahova,viszont kénytelenek vagyunk elviselni.
Yoda69
@karma1: A Habony Hazugsag Gyar mar elkezdte felepiteni az uj ellensegkepet: hajlektalanok.
Semilyen zsoti ma.be is lokte a tuttit, he penzbuntetest, hanem bortont szabjanak ki a hajlektalanoknak. Azoknak akik orbanek hibajabol vesztettek el hazukat, lakasukat es lettek foldonfutok. Meg jo hogy nincs halalbuntetes, kulonben ezek a geci nacik pikk pakk lerendeznek a nincsteleneket.
karma1
@Yoda69: Azert talan a hajlektalanokkal nem tudna meg egy valasztast nyerni , mert azok nem kozvetlen ellensegei a magyarsagnak, csak "kellemetlen" a latvanyuk.
Yoda69
@karma1: viszont ellensegnek jok. A 2.5 millio birkanak tok mindegy kit kopkod. Migranst ugyse latott aa tobbseguk. Lehet megse tudja kulonboztetni egy hajlektalantol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.