Korábban azt állították, nem kormányzati repülőt vesz a Magyar Honvédség, most mégis azzal a géppel érkezett Orbán Viktor és kísérete Izraelbe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"FÉL ÉVE MÉG CÁFOLTÁK, HOGY KORMÁNYGÉPET VETTEK, MOST MÁR EZZEL REPKED ORBÁN.
Orbán Viktor és felesége azzal a repülőgéppel érkezett Izraelbe, amelyről decemberben a Magyar Nemzet (kormányzati forrásra hivatkozva) még azt közölte, hogy nem kormánygépnek vásárolták.

A két Airbus 319 típusú repülő 20 milliárd forintba került.
A hivatalos indoklás szerint a Magyar Honvédség csapatszállítási feladatai miatt volt szükség a gépekre.

Benkő Tibor vezérezredes a gépek ünnepélyes fogadásán azt mondta, hogy a repülők a külföldi missziókban szolgáló katonák mellett segítséget jelenthetnek majd a világ bármely pontján bajba jutott magyar állampolgárnak is.
Orbán Viktort egyébként a szokásoktól eltérően most nem fogadta az izraeli reptéren se a miniszterelnök, se a külügyminiszter, illetve elmaradt a katonai díszőrség és a himnuszok eljátszása is."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Azért vagynak alapvető gondok is

az, hogy megint, ebben is hazudtak az csak egy dolog

„Korábban azt állították, nem kormányzati repülőt vesz a Magyar Honvédség, most mégis azzal a géppel érkezett Orbán Viktor és kísérete Izraelbe.” – eképpen nyiladozik a derék matyar média csipája rá-rá csodálkozva arra, hogy Orbánék már megint hazudtak egy egetverően nagyot.
Azonban a heylzet az, hogy ebben sokkal nagyobb alkotmányos gondok is vannak. Hiszen most egy spéci magánhasználatnak vagyunk tanúi. Ráadásul az un. jogtalan átengedésről.
Lévén a hazai jogrend alapján a hadsereg főparancsnoka a köztársasági elnök. Így esetében a gép nem főparancsnoki funkciója mentén történő használata is már jogtalan magán használat lenne, de az hogy kölcsön adta a dagadt törpének az már minősített eset! =))
csipetke
Mi ebben a furcsa?Ezek már annyit hazudtak,és lebuktak,hogy már azt se hiszi el senki,amit kérdeznek.Mé' pont ebben mondtak volna igazat?
kripton
A mosottagyú ballibáknak:

"Mivel a Magyar Honvédségnek van repülőgépe, ezért külföldi hivatalos utak esetén inkább a Honvédségnek, és nem egy külföldi légitársaságnak fizetünk - válaszolta az Origo kérdésére Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke azzal kapcsolatban, hogy a miniszterelnök miért egy katonai géppel ment Izraelbe.

Ehhez hasonlóan jár el például Németország, Franciaország, Szlovákia és Lengyelország kormánya is - tette hozzá a sajtófőnök."

www.origo.hu/itthon/20180719-nemet-es-francia-peldat-kovet-orban.html
kulabombaafityiszre
@Shikari: július 19., 11:38
Jól van román gyagyás.Szépen jellemezted magad.Mehetsz a viktor seggébe vissza.
Üdv:tudod én Demke
kulabombaafityiszre
@Shikari: Jól van román gyagyás.Szépen jellemezted magad.Mehetsz a viktor seggébe vissza.
Üdv:tudod én Demke
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 07:56
Mi van,így hívod anyádat mikor szopatni akarod?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Román cigány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.