Szégyen a teljes politikai gárdára, ami pénteken a parlamentben történt! Az ellenzék kezdeményezte vitanap két témát tárgyalt volna: az egyik az ápolási díj emelése, a másik a devizahitel-károsultak segítése. Határozatképtelenség miatt fel kellett függeszteni az Országgyűlés pénteki rendkívüli ülését, mert pártállástól függetlenül nem érdekelte a döntéshozókat a téma.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Az egész megrendezés csak parasztvakítás volt.Egy ellenzéki igazolás,hogy Ők igen is dolgoznak a nép érdekében. Nem most kéne már,hanem április 8 előtt kellett volna ennyire agilisnek és együtt érzőnek lenni.Rendesen elkapartatok mindegyik ellenzéki párt.
cikicakk55
Az egész megrendezés csak parasztvakítás volt.Egy ellenzéki igazolás,hogy Ők igen is dolgoznak a nép érdekében. Nem most kéne már,hanem április 8 előtt kellett volna ennyire agilisnek és együtt érzőnek lenni.Rendesen elkapartatok mindegyik ellenzéki párt.
Sámannus
Ez a cikk is paraszt vakítás a javából. miből gondolja valaki, hogy az ellenzék politikai uborkaszezonban is egységes, ha korábban nem volt az, ráadásul mi lehetett volna az értelme?
Nagyjából 25 ellenzéki nem volt itthon. Már ez is bűn?
karma1
Na most ha egyszer nincs ellenzek, akkor mirol is beszelunk? A DK-n kivul nem letezik hiteles ellenzeki part...Az a baj, hogy ok nem eleg nagyok, hiaba hitelesek, hozzaertoek.
orban tuzzel-vassal jogtiprassal probalja meg oket eltuntetni a fold felszinerol - egyenlore sikertelenul.
orban a mai napig felnyog almaban, hogyha Gyurcsany megjelenik az almaban...
Azert a bajszos szar 2.0 (koverlaca) ebben az esetben is aktivizalhatna magat, ha egy komplett part kihuzza magat a munkavegzes alol - ha en ugyanezt tennem meg a munkahelyemen, masnap mar nem kene bemennem melozni, hiszen a fonokom a munkamert fizet.
A fideszt a nep fizeti - tehat a minimum, hogy ezert bejar a munkahelyere, es mondjuk nem szavaz, hatraltat, ellenez, BARMIT csinal, DE OTT VAN, ahol lennie kell, nem pedig Ibizan szivja a feher csikot...
Nessy
Bárki jelölte ki a mai napot, ab start tudta, hogy mit csinál!
A hívek, akiket érintett volna valamelyik téma, mehetnek kézcsókra a fidesz frakcióhoz, és a kormányhoz! Lehet szidolozni a glóriájukat. Már a látszatra sem adnak!
karma1
@Nessy: Szives figyelmedbe. Harmat talalhatsz!
Talalt, sullyed: jobbik - lmp javaslatra hivtak ossze

azonnali.hu/cikk/20180814_rendkivuli-parlamenti-ulest-hivtak-ossze-pentekre

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.