Minden vezetői pozícióról távozik, már terjednek a hírek, ki lehet az új női társelnök és a frakcióvezető. Szél Bernadett lemondott az LMP-ben betöltött összes pozíciójáról: a társelnöki posztról, illetve a frakcióvezetőségről is. Az erről szóló hír a Borsod24 nevű oldalon jelent meg először, de az Indexnek is megerősítették az LMP-ből. Szél Bernadettet nem értük utol egyelőre. De a hír úgy kezdett el terjedni feltehetően, hogy a Magyar Hangnak adott egy interjút, amelyben részletesen beszél a lemondás okairól.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Elég hosszú ideig gondolkodott a semmin!
Nem csodálkoznék, ha Demeter Márta lenne az utódja. De importálhatnak másik nőt is valahonnan...
Korábban viszonylag sok nő volt az LMP-ben, akkor még zöld minősítésben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Elég hosszú ideig gondolkodott a semmin!
Nem csodálkoznék, ha Demeter Márta lenne az utódja. De importálhatnak másik nőt is valahonnan...
Korábban viszonylag sok nő volt az LMP-ben, akkor még zöld minősítésben.
Yoda69
Elobb kellett volna. Meg a valasztasok elott. Akkor talan kicsit maskepp alakul a helyzet.
Commenter
@bencemacska: a látszatot fenn kell(ett) tartani. Megtette kötelességét kezébe adta orbánnak a 2-3-ot, most már mehet, a majdnem miniszterelnök, most talán csak nem zárja már orbán börtönbe,amint az elsírta a választások előtt. Nemcsak neki kellene eltűnnie, az egész fiókpártjának is, schifferestől, ungárostól, schmuckostól, sallaistól, demeterestől...ők az igazi viccpárt. A 2farkúak hozzájuk képest komolyan vehetők...
Commenter
@Yoda69: hát...nem tudom. Amíg schiffer ott volt (és van a mai napig is a háttérben), addig nem hiszem. schmuck, szél, demeter...mindegy is.
bencemacska
@Commenter: ma, 14:25
Ahogy mondod. Ők voltak és maradnak a Fidesz homokozója!

Képzeld nálam megjelent, hogy
"Commenter kedveli egy hozzászólását:" és ennyi.
Gondolom arra válaszoltál, amire nekem az elküldéskor az jelent meg, hogy "az oldal nem található". Néztem, mint a moziban, mire leesett a tantusz!
Commenter
@bencemacska: nálam veled kapcsolatban(majdnem) ugyanaz jelent meg! Nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek. Nem tudtam válaszolni nálam, később még az értesítés szövege is eltűnt a panelból, a nicked kivételével...ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.