A TEK Magyarországra szállította a csengeri asszonyként ismert Sz. Gábornét.

A TEK ma este szállította haza a csengeri asszonyként híressé vált Sz. Gáborné Marikát, aki a rendőrség gyanúja szerint milliárdos külföldi vagyonra hivatkozva csalt ki több százmilliót szabolcsi és hajdú-bihari ismerőseitől, és többek között Kósa Lajos debreceni polgármesterrel is egyezkedett.

Az asszony kihallgatását azonnal megkezdték az Aradi utcában, a bíróság pedig napokon belül dönt a letartóztatásáról.

A TEK hazahozta a csengeri örökösnőt

A csengeri háziasszony korábban azt híresztelte, hogy

milliárdokat örökölt – a hírek szerint annyit, amennyi együttvéve sincs a nyolc leggazdagabb magyarnak – és ennek az összegnek a felhasználásával kapcsolatban felkereste Kósa Lajos, aki azt mondta, vegyen belőle magyar állampapírt, használja Magyarország javára.

A választás előtti kampányban kirobbant ügy főszereplője, azaz a csengeri háziasszony aztán elhagyta az országot, és elment Svájcba, mondván, hogy ott intézi az ügyeit, hogy mielőbb hozzájuthasson az állítólagos örökséghez. A nő egyébként már tíz éve kábítja az örökség meséjével a helyi politikusokat, vállalkozókat, de még ügyvédeket is

Cikk- és címlapkép:  police.hu

(Blikk)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igencsak árulkodó - nem csak a nyelvi butasága az - a derék magyar médiában többen "Kósa örökösnője" -ként emlegetik!!! =))
namihami
Addig fogják az előzetest meghosszabbítani (Debreczeny-mődszer), amíg a nő rá nem jön, hogy ő sose mondott semmit, mi több, nem is találkozott a Kósával.
Eredményes nyomozás esetén még az is kiderülhet, hogy a nevét se ismeri.
Mint a régi viccben: A KGB beviszi a tehenet és kétnapos vallatás hatására a tehén bevallja, hogy ő zebra.
karma1
Es mar elore ki van mosva a bugyuta kosa is...
Yoda69
Nem lepodnek meg ha a holgy hirtelen ugy dontene hogy inkabb meghal.
picike1
A bibilia arra tanit a :"aki beveheti hát vegye be " szóval aki nem hisz járjon utána . nos ha üzletelek meg kell győzödnöm a másik fél igazáról feltétlen vagy nincs üzletnek helye !
Edmond Dantes
A csengeri nő valójában azért fog bűnhődni,mert 20% Lajos anyukája nem kapja meg a közjegyző előtt írásban is ígért nyolcszáz millió forintot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.