Alig engedik megszólalni az EP keddi vitáján, amikor a Sargentini-jelentésről lesz szó. Amikor Magyarországról vitáznak az Európai Parlament plenáris ülésén, olyankor Orbán Viktor rendszeresen személyesen is megjelenik, és érvel kormánya mellett. 2011 óta számos ilyen alkalom volt, és eddig mindig elég tág teret kapott mondandójának kifejtésére. Jellemzően a vita elején 20 percig beszélhetett, és a viták végén is reagálhatott a felszólalásokra. Orbán most is bejelentkezett, hogy szeretne jövő kedden felszólalni a Sargentini-jelentésről szóló vitán. Szerdán arról szavaznak az EP-ben, hogy megindítsák-e a Magyarország elleni eljárást a jogállamiság rendszerszintű leépülése miatt. Mivel Orbán nem EP-képviselő, ezért felszólalásait előre engedélyeztetnie kell az EP napirendjét összeállító testülettel, az elnökök értekezletével. E csoportban az EP frakcióinak az elnökei vannak.

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Shikari: Ez pontosan két perccel több mint amit az ellenzéki pártok kaptak négy év alatt a köztévében. Ha szerinted az rendben volt akkor msot is szépen fogd be a pofád és hagyd abba az indulatkeltést.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@CsipkeRózsa: Az is csak egy seggnyaló !!!
Hellcat
@Csizmás Kond: A nácibarbiból nem kérek köszönöm...független EP képviselőnő :D ezt ugye te sem hiszed el. "szerintem ami törvényes az a helyes" Szerintem is... ezért nem helyes semmi amit a fidesz csinál, csak hát a kezükben van minden ahhoz hogy ne legyenek felelősségre vonva idehaza...most meg hogy EU szinten jönne a dorgálás egyből minden kormánypárti károg...elhiszem én, hogy fura, idehaza nem ehhez lehettek szokva.
Hellcat
@durbincs: Hallod sügér milyen 1000 km? Ne magadból indulj ki. Veled ellentétben nekem csak 1 állandó magyarországi lakcímem van.
Desischado
Ezt is kár volt neki megadni. Azért örülök, hogy végre kezd az EU-nak elege lenni a pávatáncból!
SystemError
Csillagban még ennyi sem lesz fürdeni Viktor..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.