Az európai elfogatóparancs alapján elfogták az afgán férfit.

Ausztriában elfogták a szexbűncselekménnyel gyanúsított afgán férfit

Az afgán férfi 2018. szeptember 9-én hajnalban Budapesten, egy belvárosi gyorsétterem mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt, illetve korábban két alkalommal is szeméremsértést követett el Budapest VII. kerületében.

A rendőrség a férfi elfogása érdekében intézkedett a nemzeti és az európai elfogatóparancs kiadatására, valamint Budapest rendőrfőkapitánya külön nyomozócsoportot hozott létre. A budapesti nyomozók még aznap felvették a kapcsolatot az osztrák és a német társhatóságokkal és Budapest rendőrfőkapitánya bruttó 1 000 000 forintos nyomravezetői díjat tűzött ki.

A férfit az osztrák rendőrök 2018. szeptember 10-én késő este, Ausztriában Linz környékén, egy Frankfurtba tartó vonaton igazoltatták és az ellene kiadott európai elfogatóparancs alapján elfogták. Az afgán férfi jelenleg kiadatási őrizetben van.

Budapest rendőrfőkapitánya a korábban kitűzött bruttó 1 000 000 forintos nyomravezetői díjat 2018. szeptember 11-én visszavonta.

(police.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Zárva volt, nincs is benne WC. de azért ott követett el valamit az afgán agár !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Az a fránya kerítés a hibás Francnak bontották le anno! Micsoda kamuhír...ROOOFMAO
volvós
Akkor most az 1 milliós " nyomravezetői díj " kinek a zsebébe landol??
Mert aki elfogja, annak bizony jár...Ja, hogy EU-s rendőrök fogták el, akkor nem lehet ezt a pénzt lenyúlni?? De a sógoroktól mindent elvárnak, hogy segítsenek ( lásd hókáosz )
36
A következő afganisztáni misszió váltáskor, fel kell ültetni fegyveres katonai őrizet mellett a repülőre és visszazavarni a sivatagba ahonnan jött!
namihami
Húúú, ez a legjobbkor jött. Hogy kamunak tűnik? Na és? A hívőknek úgyis bármit beadhatunk, a többi pedig úgyis bolsi-libsi. Azokkal nem kell törődni
Ma kedd van, ma lesz a büntetőpad, ahhoz jó lesz ez így is. Most ezt kéne megúszni.
Mire rájönnek, addigra már a századik ilyenen is túl leszünk.
36
A "senki sem akar itt maradni úgyse" retorika pedig besült. Menjenek már be Pesten az Árkád üzletközpont kávézójába és megláthatják hogy ott kávézgatnak az arabok. Badacsonyban békésen sétálgatnak a Balaton parton stb.
Ez az afgán, már munkát kapott nálunk. De nem érdemelte meg. Nem bírt a vérével.
Pálinkafőző Rézüst
amúgy olvastátok? Az említett eseményél ZÁRVA volt a helység... Nem értem... Ti? orrbánhabonyi rendelés volt netán? valami nem izél itten...
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Zárva volt, nincs is benne WC. de azért ott követett el valamit az afgán agár !!!
simmering73
A kamerafelvétel alapján az látszik, mintha meg lenne minden beszélve és a hölgy szépen követti a mókust. Az is furcsa hogy még se fényképet nem láttunk az áldozatról, sem nem nyilatkozott. A végén kiderül, hogy Zsanett volt. Amúgy a vajnaszócső azt mondta, hogy az erőszakolás fél óráig tartott. Én úgy tudtam, hogy a lebukás veszélye miatt ez csak egy-két perc. Netán a migránst kellett fél óráig noszogatni?
simmering73
@simmering73: Olyan ótvar büdös ez a sztori, mint maga a fidesz.
papa.49
@simmering73: Engedelmesen az erőszakolóra kulcsolt a virgácsait, takonyárpi ilyen ,,erőszak,, csak a te hülye fejedben van !!!
terlasz
Nagyon bűzlik ez a műbalhé nemzetközi szintűvé dagasztása az Orbán-kormányt elítélő EU-s szavazás előtt. Terelési hadművelet a hülye honfitársaink hülyítése céljából.
Az afgánnak és az éjjeli 3-kor reggeliző jóasszonynak is megérte benne rész venni. Kinek ezért, kinek azért.

Emlékezzünk csak a körúti robbantásra, amikor az ellenzéki pártok előre szóltak, hogy ne merjen a fidesz robbantani Magyarországon, de mert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.