Szőke Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltje kapta a legtöbb szavazatot a vasárnap megtartott időközi polgármester-választáson Tiszavasváriban – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város aljegyzője az MTI-vel.

Szőke Zoltán (Fidesz-KDNP) nyerte a polgármester-választást Tiszavasváriban

Ostorháziné Kórik Zsuzsanna elmondta, hogy a voksoláson 4609-en jelentek meg, az érvényes szavazatok száma 4546 volt.

Az önkormányzati testületben képviselőként dolgozó kormánypárti jelöltre 1897-en szavaztak, a négy független jelölt közül a város jelenlegi jegyzőjére, Badics Ildikóra 1676, Rozgonyi Attilára 433, a szintén testületi tag Munkácsi Mihályra 361, míg Nácsáné Kalán Eszterre 179 szavazat érkezett.

A voksolást azért kell megtartani, mert Fülöp Erik (Jobbik) polgármester április 8-án az országgyűlési választásokon pártja listáján képviselői mandátumot szerzett és összeférhetetlenség miatt lemondott településvezetői tisztségéről.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Sajnos ez arról szólt,hogy az emberek pontosan tudják,hogy csak akkor dől a lé a faluba,(vagy város?) ha fideszes lesz a vezető.Lásd Hódmezővásárhelyt,ahol Márki-Zaynak azóta is egyfolytában keresztbetesz a fidesz,bármibe is fogjon.
adrenalink
@csipetke: Ha nem 4 független jelölt küzd fityiszessel, nem valószínű, hogy győzött volna...
Pálinkás Pál
@csipetke: Nem...a kérdés megint az analfabéta cigányokon dőlt el,akik egy büdös fillért nem raknak a közösbe!!!
szép új világ
Szabolcsban a legsikeresebb a migráncsozás! Egy olyan megyében, amit még a magyar turista is elkerül - nem hiszem hogy valaha is látott az ott lakók közül valaki még életében menekültet. (Vagy ha igen, az is a kocsmából menekült a fizetés vagy a késelés elől)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.