A tanári kar negyede felállt, van olyan osztály, ahol az osztályfőnök távozott, de elment több német- és angoltanár, matematika-, testnevelés- és informatikatanár, ráadásul a felmondást választó tanárok között van két mesterpedagógus is.

(Forrás: hvg.hu)

Itthon - 2019. June 18., 07:30
Hableány-baleset: újabb vizsgálat indult
Itthon - 2019. June 18., 08:29
Rendőrök razziáztak a bulinegyedben

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,, Manolovitsné Erdőközi Orsolya 2015-ben annak ellenére kapta meg az igazgatói széket, hogy kinevezését szinte a teljes nevelőtestület és a szülői választmány is elutasította. "

Egy újabb ékes példája annak, hogy a Sargentini-jelentés a valóságot tükrözi. Ha esetleg valakinek az Ep-s kétharmad nem volna elég hiteles.
Dübörgő gazdaságokban és demokráciákban nem szoktak tömegesen felmondani az eü-ben és az oktatásban. Ott valami nagyon nem stimmel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Nessy: Sajnos, már évek óta látszott, hogy gondok lesznek mert kevesen jelentkeztek tanárnak, orvosnak, stb.! A narancsos horda meg, annyira félt MIND ÉRTELMES, gondolkodó elmétől, hogy nem volt képes már 8 évvel ezelőtt alaposan felemelni, minden értelmiségi fizetését, - mint tette, jó pát évvel azelőtt, pl. Medgyesi -hogy legyen UTÁNPÓTLÁS jelentkező, az egyetemeken!! Utána meg még rájött ez a váratlan tömeges kivándorlás (MIGRÁCIÓ?) még rá is tett egy lapáttal!!!
desiro
@Aki Én: shikari mint demokrata, na ne röhögtess!!!
ez egy köcsög NÁCI!!!
tulipan
@desiro: shikari mint demokrata, na ne röhögtess!!!
ez egy köcsög NÁCI!!! Amolyan Orbán módra, "született hülye"!
csak úgy....
@desiro: @tulipan: Túlböcsülitek ! Ez még nácinak is hülye!
Shikari
@adrenalink: Nem lehet 12 tanár hülye és alaklmazkodni képtelen?Túlbecsülöd öket. Itt is van tíz demagóg de megvárjuk amíg eltakarodnak mert toleránsok vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok