Ráadásul tovább gyorsult. A statisztika tehát továbbra is nagyon szép, ám mégsem velünk van a baj, amikor azt érezzük, hogy a keresetek gyorsuló emelkedése ellenére a valóságban sokkal kevesebb az átlagbér, mint amiről a KSH jelent. Jelenleg úgy 40 ezer forinttal - ezt látjuk, amikor a realitásnak jobban megfelelő módszertannal számolunk.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Talán az infláció. Gyorsul nektek a szellemi leépülésetek, meg a nép elszegényedése.
Eladott Ország
Én is ezt álmodtam, csak utána felébredtem. Ezek a KSH kozmetikázott, kamu számai, melyekkel a kormány állandóan belehazudik az emberek arcába. Csak tájékoztatásul a KSH átdolgozta a létminimum értékének számítási módszertanát. Azt még nem tudni, hogy milyen adatok jelennek meg jövőre, de logikus lenne, ha Magyarország is az európai uniós sztenderdekhez igazodna. Ha így lenne, akkor egy csapásra 14,6 százalékra csökkenhet a létminimum alatt élő háztartások száma a jelenlegi 40 százalék körüli értékről. Mármint a kimutatásokban. static.origos.hu/s/img/i/1507/20150707letminimum.jpg?w=644&h=213
Dr plágium
A lényeg is ott van: minimum 40 ezret kozmetikáznak. Bár szerintem többet.
Dr plágium
Dübörög a gazdaság, két számjegyű bérnövekedés, de a nyugdíjak csak 1 számjeggyel növekednek az is a számsor elejéről...
Hazudnak mint mindig.
tudode
Akkora volt/van az infláció amely VERI a KÉT SZÁMJEGYET!
.
Nagyon FIDELNI-KKEL az árakat a csóróknak tapasztalatom szerint, miszerint az AKÁRMILYEN husika, csontleves egyik fontos alkatrészére hppantam rá abban a tudatban, hogy 150 froncsi, jobban megkukkolva az árat, mintha több 0 lenne a kelletinél, és láss csodát 1500 Ft volt/van, azóta a LŐTTEK a husilevés gyártásomnak.
.
Másik: Talán két héttel ezelőtt az egyik csóró felvágott 199 Ft volt, aztán legközelebb átalakult 228-ra.
.
Tehát AKCIÓ VADÁSZATTAL igyekszem a jövőre 2,8%-os nyugdíjemelést MEGHÁLÁLNI pártunk-, és kormányunknak, aki sutyiban, mindenféle KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL elvont/elvett vagy mit csinált kedves mindannyiunk EGY HAVI BÉRÜNKKEL, külföldön dicsekedve a HŐSTETTÉRŐL:
.
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU&t=2s
.
Ollan ez a "falusi gyerek", mint a Rodolfó, a KEZÉT KELL FIDELNI, miközben az etetője mást hörög az alattvalókká silányítottak BOLDOGGÁ tétele érdekében, imigyen !
.
www.magyarkurir.hu/kultura/boldogga-es-szentte-avatas
.
Ki tudja mi van ODAÁT, ha egyáltalán! Legtöbbünk inkább a FÖLDI LÉTBEN szeretne boldog lenni, de EZEKKEL smanca!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.