Precíz, pontos, lelkiismeretes, eredményes munkára a világon mindenütt szükség van – mondta Áder János köztársasági elnök szombaton Budapesten, a szakmák Európa-bajnoksága, az EuroSkills verseny zárórendezvényén.

Áder: precíz, pontos, lelkiismeretes munka kell

A versenyzőkhöz intézve szavait pedig úgy fogalmazott: legyenek büszkék rá, hogy olyan tudás birtokában vannak, amely az egész világon mindenhol versenyképes.

Az államfő hangsúlyozta, egy dologban minden a szakmájában sikeres ember egyforma: abban, hogy mesterek akarnak lenni.

A mesterek mindent tudni akarnak a szakmájukból, amit megtanulni csak lehetséges – mondta.

(MTI)

Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
No gecikém most ezt azé mondod, hogy menjünk világgá?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Precíz-soha semmi sem passzol semmivel
Pontos-soha semmi sem készült el időre,főleg nem elsőre
Lelkiismeretes-mint amennyire jó példa erre maga a fydes
cikicakk55
Az sem tudja mi az a lelkiismeret! Ő melyik szakmának a mestere lett, Tolvaj,hazug,korrupt, tolják neki a milliárdokat azért,hogy kussoljon. Szerintetek mit csinált ez mióta megválasztották a horgászaton kívül? Az biztos,hogy azok a versenyzők akik azon a versenyen részt vettek,legalább tudnak valamit mesterfokon. szar lehet úgy dicsérni valakiket,hogy fogalma sincs mit csinálnak.
Cicamama55
Mi,-a keményen dolgozó kisemberek- mindig is így tettük a dolgunkat! Ezt a Parlamentben kellene hangoztatni sokat, mert ott nem tudják mi a perecíz, pontos, lelkiismeretes munka! Ehhez ugyanis az a minimum, hogy bejárok a munkahelyemre! Nos Áder úr?! A Fidesz jelenléti íve magáért beszél, nem-e közöttük kellene ezt a "szlogent" szajkózni?!:((((((((((((
Gauntlet
akkor ti sem kéne hogy kormányon legyetek !
Borsodi
A politikusoknak meg hálát kel adni hogy mekkora áldozatot vállalnak az országért. Nincs az a pénz amit a Houdini Viktórió ne tudna el tüntetni hivatalosan a fidesz segedelmével.

444.hu/2018/08/31/egy-tiborcz-kozeli-ceg-a-becsultnel-13-milliarddal-dragabban-ujitja-fel-a-tatabanyai-kozteret-aminek-a-harmada-mar-meszaros-lorince

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.