Lövöldözés volt az éjszaka Józsefvárosban. Most derült ki, a támadók már vártak áldozataikra és üzleti vita áll háttérben.

Feladták magukat a józsefvárosi lövöldözők – üzleti vita áll a háttérben

Fotó: HVG.hu

A lövések a Nagytemplom utcában dördültek, két ember úgy tudjuk, megsérült, hárman elmenekültek a helyszínről, őket fotó alapján ekreste is a rendőrség.

A rendőrség most új közleményt adott ki az ügyben, miután kora délután lekerült a három férfi körözési fotója a police.hu-ról:

A rendelkezésre álló adatok szerint egy házaspárra, ismerősükre és annak barátnőjére támadt vasárnap hajnali fél egykor a 42 éves Ny. Kálmán József, valamint 22 éves fia, Ny. Kálmán Ottó és barátjuk a 24 éves L. József Roland.

A tanúk elmondása szerint a két társaság a szóváltást követően dulakodni kezdett, majd a 22 éves fiatalember egy fegyvernek látszó tárggyal rálőtt a másik társaságra; akik közül a két férfi könnyebben megsérült.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a feltétezett elkövetők egy autóban várták a hazatérő másik családot. A vita egy korábbi üzleti ügy miatt alakult ki.

A rendőrséget a sértettek hívták, de amire a rendőrök kiértek, a támadók elmenekültek a helyszínről, majd még aznap délután bementek a VIII. kerületi Rendőrkapitányságra és feladták magukat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága fegyveresen elkövetett csoportos garázdaság bűntett miatt indított eljárást a három budapesti férfi ellen.

(Blikk.hu)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
" a 22 éves fiatalember egy fegyvernek látszó tárggyal rálőtt a másik társaságra; akik közül a két férfi könnyebben megsérült"
Ez tetszik! Fegyvernek tűnő tárggyal rálőtt a másik társaságra :)
Ha rálőtt akkor az fegyver volt, nem csak annak tűnt :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
Nem kellennek ide migránsok! A nyóckerben van elég dakota, akik gondoskodnak róla, hogy legyen munkájuk a rendőröknek.
maci0427
Budapest kész. Nyócker főleg . Hiába a korvinnegyed meg még egy,két felújított csicsás rész. Az ott lakókat elosztották több kerületben, így Pesterzsébet, Kispest, ezért is van ott már annyi cigó. Soha nem fog megtisztulni, sőt a cigók létszáma csak nő, így a bűnözés is, ellenben a rendőrség hatáskörével, mert az csökken sajnos! Így megy ez több száz éve már ! És sajnos a cigókhoz már odacsapódnak a lump magyar-magyar alja emberkék is !
maci0427
@Pegero: Igazad van ,így van ! Nyócker , Hétker, Pesterzsébet , Kispest , egész 18.ker , Gyál...! Nagy gond!
maci0427
@Gábor Szendroi: -- Pakisztán és India északi részén a Himalaja lábainál van a Lovári völgy,ahol a mai napig cigányok élnek,onnan indult el id. után 1300  -ban a cigányok bevándorlása,migrációja!! A Gangesz parti szegény hinduk azóta is keresik a lovaikat amióta ezek ide migráltak!! Mi meg több száz éve élvezzük a társaságukat !
Pegero
@maci0427: Az esemény amit a cikk említ, a nyóckerben történt, azért nem soltam fel a többit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. June 18., 18:37
Nem mindennapi élmény egy repülőn – videó
Szórakozás - 2019. June 18., 18:21
Cinthya Dictatort hivatalosan is felvállalta új pasiját