Be kell lépniük az épp felduzzasztani tervezett seregbe ahhoz, hogy támogatást kapjanak az új állami álláshoz szükséges átképzésre.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szép új világ
Miért nem azokat sorozzák be tartalékosnak akik csak "segílybül" élnek?
tulipan
Lesz itt '"honvédelem'"! Majd meglátjátok! :)
emerencia
1991-ben több százunkat végkielégítés nélkül löktek ki a seregből az ország legkeletibb bázisáról hadseregreform címszóval. (Kinevezett polgári alkalmazott voltam.) A magyar munkapiac lezárva, nemsokára 1,5 millióan voltunk az utcán akiről a politikusok (igen, a baloldal is!) azt harsogta, hogy nem akarunk dolgozni és egy év munkanélküliség után leépülünk. Azokat a keserves regisztrált időket öregen kell ledolgoznom sorstársaimmal együtt a vadkapitalista versenyszférában, ameddig bírom...

A mostani minisztériumi tisztségviselők hozzánk képest jól járnak.
Akkoriban és mostanság sem számíthatunk a társadalmi szolidaritásra, mégis azt mondom, hogy disznóság amit művelnek velük. Szokásos kapitalista, orbánista kényszerítés. Ráadásul az ötven éven felüliekkel és az egészségügyileg nem egészen toppon lévő ötven alattiakkal különösen kitoltak ugyanis betegen, idősen a profitszférában minden híreszteléssel ellentétben nem könnyű elhelyezkedni. Ha pl. egy ötvenéves vagy kissé beteg elvállal valami könnyűnek nevezett nehezebb munkát, könnyen megeshet, hogy szétroncsolt egészséggel fogja megérni a nyugdíjat, ha egyáltalán életben marad addig. Számunkra ez az orbáni szebb jövő. :((((((((((((((((
Nessy
Tényleg azt hiszik odafönn a "bölcsek", hogy ebből ütős állomány lenne? Talán sorozzák be Orbánt és az állandóan harcoló társait, hogy végre kiélhessék a harci kedvüket.Mert más ám a mikrofon mögött "hősnek" lenni, és más éles helyzetben nem riporterekkel testőrókkel körbevéve fotózkodni, és fontoskodni, hanem valóban tenni valami értelmeset!
emerencia
@szép új világ: Senkit nem volna szabad akarata ellenére katonai pályára kényszeríteni, még tartalékosnak sem. Úgy is van elég sportos fiatal, akiknek tetszik ez a pálya, ha megfelelőek a felszerelések és a bánásmód, valamint az illetmény.
emerencia
@durbincs: Eltaláltad szarva közt a tőgyit.
tulipan
@durbincs: : de hiszen Te itt se laksz ? Ploestiből a bányakecódból írogatsz ide, lopott bánya Wifidől? a bányaló vizelettől csatakosan??Isten a bűnösnek is megbocsájt ? de ezzel jól meg is jelöli ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.