Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő szerint a jelenlegi helyzetben kockázatot jelent a humanitárius vízum. Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában beszélt arról, hogy az Európai Bizottság közzétette programját arról, mit kellene sürgősen végrehajtani, ami – a miniszterelnök értékelése szerint – “horrorgyűjtemény egy magyar ember számára”. Ugyanis állandó betelepítési programról, legális migrációs útvonalak megnyitásáról, afrikai országokkal közös kísérleti migrációs programokról és humanitárius vízum bevezetéséről szól, továbbá bevonná az NGO-kat a vízumelbírálásba, elvenné a határvédelmet a tagállamoktól, és átadná a Frontexnek, ahol már nem határvédelemről beszélnek, hanem határmenedzsmentről – fejtette ki a kormányfő. Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában elmondta: a humanitárius vízum nem új dolog, több országban alkalmazzák. Mivel vízum, ezért ahhoz...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Hé!!!szakértőkém! Mit szólsz a letelepedési kötvényekhez?A fél orosz titkosszolgálat vett???-kapott???-belőle.Aztán még ki tudja,hogy kik még ezen felül?Merthogy senki se vizsgálta.
Eladott Ország
Csak megjegyezném, itt Forradalom nélkül nem lesz változás! Abban az esetben viszont a köztéri akasztások, amik jelentősen javítanának a közhangulaton és az emberek hitét abban, hogy ez a mocskos banda már nem fog visszatérni. Na meg akkor nem akarná kiszabadítani semmilyen "Békemenet" sem! Bebörtönözni ezt a sok gazembert helyhiány miatt sem tudnánk! Szerintem ...Túl azon, hogy végtelenül szánalmasnak tartom azt a gátlástalan, de legalább ostoba seggnyalást, amit az indokoltnál magasabb fizetésért pendlizők napról napra előadnak Orbán felszopása érdekében, szeretném jelezni, hogy őkegyelmessége csak a saját seggnyalói szemében jelentős formátum, valamint senki nem akarja fizikailag megsemmisíteni. Még csak az hiányozna! Álljon csak szépen bíróság elé aztán ülje le, amit kiszabnak rá. Éljen sokáig, hogy legyen ideje kiélvezni a tettei következményeit és minden egyes napon szembesüljön a ténnyel, milyen érzés átlagemberként élvezni a börtönkosztot. Ettől pedig semennyi páncélozott különrepülő és sehány biztonságpolitikai szakértő nem fogja tudni megóvni.
kereső
@durbincs: mi meg sajnos nem vagyunk Svájc.Csak az a néhány rettenet,aki nagyot kaszált ezen.Hogy lenin vót-e,vagy se, aztat nem tudhatom???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.