Jelentős létszámleépítéstől tartanak a Hír – és az Echo Tv-nél.

A Hír Tv-nél és az Echo Tv-nél is attól tartanak, hogy a két csatorna működésének összehangolása"jelentős létszám-leépítéssel jár – írja a Népszava.

A lap szerint a Hír Tv-ben egy leltár borzolja most a kedélyeket, és többen emlegetnek egy rejtélyes decemberi időpontot, amikor a bejelentést tesz a csatorna vezetése.

Pánik van a Hír Tv-nél és az Echo Tv-nél

A Népszava szerint Vaszily Miklós Echo Tv-hez igazolása újabb bizonytalanságot okozott mindkét csatornánál. A lap több forrása azt feltételezte, hogy

a mandátuma nagyjából arról szól, hogy szervezze újra és racionalizálja a működést, csökkentse a költségeket.

A lap szerint mára olyan helyzet állt elő, amiben a Hír Tv és az Echo Tv munkatársai is attól tartanak: az összevonás úgy történik majd, hogy tőlük bocsátanak el sokakat. Több egymástól független forrásból egy december 20-i dátumot is hallott a lap, mint a leépítése bejelentésének időpontját.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(Népszava)

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
lesznek akik újra irányt-váltanak!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@tulipan: gubo öszintén ? sivár , látni ez se nagyon megy magának ? tudja ? 50IQ-s
az értelem szikrái, meg csak ilyesmik, alapból hiányoznak?
de tanulhatna,művelhetné is magát,azt majd rendbegyün az Ákkcentusa is !!
idővel ? @tulipan: gumbo a Nyüves Herélt ?
tulipan
@durbincs: @durbincs: Mi a hézag, te narancsos seggnyalü, tátogi Sügér?
gumbo vagy öszintén ? ennyire sivár lenne az élet? hát nagyon nem megy ez a dolog neked? vagy csak képzeled? hiszen nálad az értelem legapróbb szikrái, meg csak ilyesmik,alapból hiányoznak ? de esetleg méh tanulhatnál is,igaz mivel?, művelhetnéd is tán magad, azt majd rendbegyün az Ploesti romény Ákkcentusod is !! idővel ? @tDurebincs : alias Nyüves Herélt ? Brummogásra meg szaladsz -mi , Shikari haveroddal a narancsos gazdádhoz? Ja persze, az a 30 IQ értelni szint...?
tulipan
@durbincs: Ejnyew, mond hát, mi a hézag, tenálad, te narancsos seggnyalü, tátogi Sügér?
gumbo vagy öszintén ? ennyire sivár lenne az életed? hát nagyon nem megy ez a dolog neked? vagy csak képzeled? hiszen nálad az értelem legapróbb szikrái, meg ilyesmik, úgy alapból hiányoznak ? de esetleg még valamit tanulhatnál is,igaz mivel?, művelhetnéd is tán magad, azt majd rendbegyün az Ploesti romény Ákkcentusod is !! idővel ?Ej,m te @tDurbincs : alias Nyüves Herélt ? Brummogásra meg szaladsz -mi , Shikari haveroddal a narancsos segg-gazdádhoz? Ja persze, az a 30 IQ értelni szint...?
tulipan
@durbincs: Ejnye, mond hát, úszintén, mi a hézag, tenálad, te narancsos seggnyalü, tátogi Sügér?
gumbo vagy, mond meg öszintén ? ennyire sivár lenne az életed? hát nagyon nem megy ez a dolog neked? vagy csak képzeled? hiszen nálad az értelem legapróbb szikrái, meg ilyesmik, úgy alapból hiányoznak ? de esetleg még valamit tanulhatnál is,igaz mivel?, művelhetnéd is tán magad, azt majd rendbegyün az Ploesti romány Ákkcentusod is !! idővel ?Ej, te @tDurbincs : alias Nyüves Herélt ? Brummogásra meg szaladsz -mi , Shikari haveroddal a narancsos segg-gazdádhoz? Ja persze, az a 30 IQ értelni szint...?
fideszes gyökér
A "műsor" "vezetők" majd szépen átmennek az M1-re.
Ezáltal "színvonalasabb" "műsort" "készítenek" a "hiteles" "tájékoztatás" "érdekében".
papa.49
Kit érdekel soha nem néztem egyiket se, meg m1. se miattam meg is szűnhetnek !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.