Jelentős létszámleépítéstől tartanak a Hír – és az Echo Tv-nél.

A Hír Tv-nél és az Echo Tv-nél is attól tartanak, hogy a két csatorna működésének összehangolása"jelentős létszám-leépítéssel jár – írja a Népszava.

A lap szerint a Hír Tv-ben egy leltár borzolja most a kedélyeket, és többen emlegetnek egy rejtélyes decemberi időpontot, amikor a bejelentést tesz a csatorna vezetése.

Pánik van a Hír Tv-nél és az Echo Tv-nél

A Népszava szerint Vaszily Miklós Echo Tv-hez igazolása újabb bizonytalanságot okozott mindkét csatornánál. A lap több forrása azt feltételezte, hogy

a mandátuma nagyjából arról szól, hogy szervezze újra és racionalizálja a működést, csökkentse a költségeket.

A lap szerint mára olyan helyzet állt elő, amiben a Hír Tv és az Echo Tv munkatársai is attól tartanak: az összevonás úgy történik majd, hogy tőlük bocsátanak el sokakat. Több egymástól független forrásból egy december 20-i dátumot is hallott a lap, mint a leépítése bejelentésének időpontját.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(Népszava)

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
lesznek akik újra irányt-váltanak!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@csak úgy...: szerencsétlen révült,minek vedel vederbül?s már függő a bánylóvizeletpálesztől?
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló szerencsétlen, révült Sügér, minek vedelsz hordóból? s már függő vagy a Ploesti bánylóvizeletpálesztől?
durbincs
@tulipan: gubo öszintén ? nagyon nem megy ez magának ?az értelem szikráimeg csak ilyesmik,
alapból hiányoznak?de tanulhatna,művelhetné is magát,azt majd rendegyün az Ákkcentusa is !!
idővel ? @tulipan:
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? modor? azt natok ott a lent a sertéstelepen eegyütt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :)))) Majd jelezd, ha meguntad...!
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet... lehet, hogy
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráddal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy?Valóban egy rettenet lehet...
Milyen jellegű román a Te ákcentusod??
durbincs
@tulipan: lehet szürke és álmos?de mért lihegnek szappanos férfiak a tarkójára és a fülibe?...
gumo ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél