Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló, a Sargentini-jelentés elleni határozatot, amely arra szólítja fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.

Elfogadták a Sargentini-jelentést visszautasító határozatot

MTI Fotó: Soós Lajos

A képviselők 129 igen szavazattal, 26 nem ellenében, 18 tartózkodás mellett fogadták el a Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető által benyújtott javaslatot, amely hangsúlyozza: Magyarország maga védi a határait, "fenntartjuk a kerítést, és nem engedjük, hogy elvegyék tőlünk a határőrizet jogát".

A dokumentum szerint az Európai Parlamentben (EP) elfogadott Sargentini-jelentés a demokratikusan megválasztott magyar Országgyűlés döntéseit támadta meg, ezzel pedig túllépte hatáskörét, megsértette az ország szuverenitását.

A határozatban az olvasható: megdöbbentőnek tartják, hogy az EP bevándorlást támogató képviselői azért ítélik el Magyarországot, mert megvédte határait.

Visszautasítjuk a Sargentini-jelentésnek nevezett hazug bevándorláspárti vádirat rágalmait. Visszautasítjuk a jelentést, amely azért támadja Magyarországot, mert nem fogadott be bevándorlókat, elutasította a kvótát, jogi határzárat hozott létre, és büntethetővé tette az illegális bevándorlás szervezését

- írták.

Az elfogadott előterjesztés felháborítónak nevezi, hogy az EP bevándorláspárti képviselői, a tartózkodó szavazatokat figyelmen kívül hagyva, "csalással fogadták el a Magyarországot és a magyar embereket rágalmazó jelentést".

A magyar Országgyűlés egész Európára nézve veszélyesnek tartja, ha egyes üzleti csoportok és egy spekuláns üzletember érdekei akadálytalanul érvényesülnek az Európai Unióban, és felülírhatják az alapszerződésben lefektetett szabályokat – írták, elfogadhatatlannak nevezve, hogy az illegális migrációt támogató szervezetek megbélyegezzék a magyarokat.

Csak a magyarok dönthetnek arról, kivel szeretnének együtt élni és kivel nem

- rögzíti a közzétételét követő napon hatályba lépő országgyűlési határozat.

Az EP szeptember 12-én 448 igen szavazattal, 197 ellenében, 48 tartózkodás mellett fogadta el a magyar jogállamisági helyzetről szóló Sargentini-jelentést.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Addig sem kell arról beszélni, hogy Magyarországot nagypályás bűnözőkhöz hasonlító egyének rabolják le az utolsó tégláig, miközben a kereszténység maszlaga mögé bújnak. Úgy vélem, Schmidt Mária is megirigyelhetné Gulyás sztárjogász gondolatmenetét, amelyet odáig futtatott a fidesz ifjú reménysége, hogy "Európát egy agresszív és intoleráns kisebbség uralja, akik egyébként önmagukat pillanatnyilag liberálisnak nevezik." Ha már itt tartunk, szerintem Magyarországot is egy agresszív és intoleráns kisebbség uralja, amely nem mellesleg kereszténynek, befogadónak és nemzetinek nevezi önmagát, miközben évek óta vicsorog, óbégat, szenved, mártírkodik, vetemedik, és állandóan azt hányja mások szemére, amit ő maga művel. Állandóan megmondja, mi a nemzeti ügy, ki a magyar, ki a hazaáruló, ki rohadék, kit kell lejáratni, és miközben a demokráciát öldökli, arra hivatkozik, hogy őket demokratikusan megválasztották, és nekik ne ugasson be senki, mert a szuverenitásuk nem tűri, hogy hazug, korrupt gazembereknek nevezzék őket. Unalmas, mennyire unalmas és hamis ez a hörgés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Nem tudom láttátok e ezt a videót. Ez az orbanisztán...
Magyarul feliratozva!

https://www.youtube.com/watch?v=5cMstd_eDF4...
Desischado
@CsipkeRózsa: Pontosan, Rózsika, erről van itt szó! Ez csak műsor és beetetés a birkáknak!

@nevemnick: Köszi a linket, király volt! Meg is osztottam!
Pegero
@Eladott Ország: B@szd meg!
Ma is lógtam egész nap, mint gyümölcs a fán! Aki nálam többet lóg, az hazudik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. March 23., 10:53
Kiderült Baló György temetésének időpontja
Sport - 2019. March 23., 11:35
Szeméremcsontját fájlalja Messi
Szórakozás - 2019. March 23., 10:42
Bochkor nemsokára újra rádiózhat