Míg a fővárosban inkább látszatintézkedések zajlanak, a gödöllői rendőrök nem tétlenkedtek. 30 napos elzárást kértek a férfira, akit a bíróság végül figyelmeztetésben részesített.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@papa.49: Mondasz valamit,... Csak az a szomoru, hogy o meg akkor is a fideszre fog szavazni - mert megvedik ot a nemletezo migransoktol - amikor mar ot is a hajlektalanok koze vagy egy halalgyar korhazba kenyszerit ez a kormany... A "peldakepei"... Jaj,..
karma1
@papa.49: Es mit szolsz gemesi hozzaallasahoz? A bosz baloldali polgi mit tesz a sajat portajan a szocialis halo befoltozasara? Godollo nagyon gazdag hely, tudna segiteni, ha igazan akarna.
Hat ugy latszik, nyomaba sem er a budaorsi Wittingernek. Bar az mar eleg beszedes dolog volt, hogy pont az lmp-vel meg a szelbercikevel szovetkezett a valasztasok elott.
papa.49
@karma1: A gémesi számomra csak szarjankó lett az mdf. után beállt a fütyiszbe sokadmagával, igaz kilépett de a lényeg az hogy ,,BEÁLLT,, !!!
Emlékszel rá milyen cirkusz volt azzal az öreg cukrásszal ott Gödöllőn akkor se állt mellé az öregnek !!!
Megélhetési szarzsák ez is csak !!!
kereső
Igen Tiszteletlen Biróság! És azt a 20000 Ft -eljárási költséget mi a fenéből fizesse meg az elitélt?
Abból, a semminél is kevesebből,amivel rendelkezik?Tudom, a törvény!,de a jó kurva életbe- a két ember haláláért felelős gyilkos háziőrizetben???Ha jól tudom, a birónak van mérlegelési jogköre.Miért is nem élnek vele- a birói "függetlenség" nevében?
mackoka46
Büszkék lehetnek magukra ! Többet nem rendelek innen növényeket, mert hátha azokba is belekerül ez a végtelen aljasság.
Csizmás Kond
...az utcán élés nem csak azért törvényellenes mert az köztér, hanem azért is mert a megszaporodott gyilkosságok legtöbb elkövetője kerül ki közülük...ki szeretné ha a feleségét futás közben megölnék vagy megerőszakolnák ?...és ha már biztosítanak olyan a milyen de jobb körülményt mint az utca azt miért nem akarják egyesek elfogadni ,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.