Az ombudsmanhoz fordul az Utcajogász Egyesület a hétfőn életbe lépett hajléktalanokat büntető törvény miatt, de ha nem lesz változás, a strasbourgi nemzetközi bírósághoz fognak fordulni, ígérik.

(Forrás: hvg.hu)

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
@Shikari: Ez jellemző rátok, TE NARANCSOS seggnyaló ÚJKOMMUNISTA! Mer' ugyi, aki szegény, az nyomban "DEVIÁNS" ! Beképzelt, vízfejű pöccs!
Most, itt, még, az egész tolvaj, csúszó-mászó, féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is. aki tagja vagy és szapolod azokat, akik LÁTNAk, nem csak hozzád hasonlóan BAMBULNAK, űzi mocskos, RABLÓ, kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, akik mindezzel egyetértenek, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás együttvéve és példaképetekhez, a náci Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétlopjátok az országot!!! Nem tudhatom, mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor, a teljes reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj és vigyázz, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül.”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@kokopelli: okt.20. 17:09 Mindig is voltak köztünk "vadgalambok" de legalább elítéltük őket ergo ritkábban tudtak érvényesülni. Az orbáni illib rendszer viszont piedesztálra emelte ezt a magatartást. Ennek következménye, hogy ma már gyakorta azok az életben a vesztesek akiket nem sikerült orbánéknak mentálisan megmérgezniük ugyanakkor az egyre szaporodó vadgalambok lesüllyesztik az országot.
Shikari
@Pálinkás Pál: Anyád és te biztos ott éltek egymás kedvére!
durbincs
@tulipan: gumbo öszintén ? hát nagyon nem megy ez magának ?
az értelem szikrái, meg csak ilyesmik,alapból hiányoznak ? de tanulhatna, művelhetné is tán magát, azt majd rendbegyün az Ákkcentusa is !!
idővel ? @tulipan: alias Nyüves Herélt ? Brummogásra meg szalad -mi ?
tulipan
@Durbincs: Erőlködj csak! Mára z egész vilfág pontosan TUDJA, hogy minden agyatlan, nagrancsos illLiberális RABLÓ, hazaáruló és magyarellenes! Te csak fújd a HÜLYESÉGEIDET,!
tulipan
@durbincs: Te nevetséges, narancsos seggnyaló, tátogi Sügér...
gumbo vagy, öszintén ? hát nagyon nem megy ez neked ? az értelem legkisebb szikrái, meg csak ilyesmik,alapból hiányoznak ? de tán tanulhatnál, művelhetnél, igaz mivel? azt majd rendbegyün az a Ploeastti romény Ákkcentusod is !! idővel ? @Durbincs? alias Nyüves Herélt ? Brummogásra meg szaladsz -mi , a narancsos seggfőnöködhoz???
durbincs
@tulipan: gumbo öszintén ? hát nagyon nem megy ez magának ?
az értelem szikrái, meg csak ilyesmik,alapból hiányoznak ? de tanulhatna, művelhetné is tán magát, azt majd rendbegyün az Ákkcentusa is !!
idővel ? @tulipan: alias Nyüves Herélt ? Brummogásra meg szalad -mi ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. March 23., 10:53
Kiderült Baló György temetésének időpontja
Sport - 2019. March 23., 11:35
Szeméremcsontját fájlalja Messi
Szórakozás - 2019. March 23., 10:42
Bochkor nemsokára újra rádiózhat