A lakástakarékok piacról kiszorításának indokaként sok minden hangzott el, de a valóság lassan csak átsejlik. Jól látszik, hogy miközben az állami támogatást a kisebb pénzzel folyamatosan gyűjtögetőktől sajnálja a kormány, azokat akik tulajdonképpen önerőből is tudnának lakást venni, lelkesen támogatja. Többel, mint amennyi a lakástakarékosság után járt - írja Azenpenzem.hu pénzügyi szakblog. A lakáslottó, pontosabban az annak szervezésére egyetlenként jogosítványt kapott cég, a Central NOK tevékenységét 2017 áprilisában engedélyezte az MNB. Az eltelt másfél év alatt a jegybank egyetlen 180 hónapos futamidejű nemzeti otthonteremtési közösség toborzását hagyta jóvá (időközben egyszer felszólították a társaságot tőkerendezésre). A honlapjukon feltüntetett lakáshoz jutási eredmények sem tűnnek igazán fényesnek: ezek ugyanis arról tanúskodnak, hogy a - működtetett közösségek száma:1; - az "új lakóingatlan megszerzésére lehetőséget szerzett tagok száma: 38; - új lakóingatlan...

Forrás: napi.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Egy újabb mutyi, ai hasonló a trafik törvényhez és a vajnai kaszinó üzlethez:
"Aki hazudik, legalább legyen felkészült, ne ilyen primitív módon hazudjon?!
A tények:
A Centrál NOK Zrt tulajdonosa a Poligrupo Holding Zrt.
A Poligrupo Holding Zrt tulajdonosa a CARION Holding Zrt.
A CARION Holding Zrt tulajdonosa NEM TALÁLHATÓ a hozzáférhető céginformációs adatbázisban, csupán jogelődjei vannak írva a cégnek!
Jogelődök:
1] CARION Kereskedelmi és Szolgáltató Rt. Adószáma nem volt! 2018. október 21. napján 13 óra 37 perckor a megadott feltételekkel a cégnyilvántartásban nincs nyilvántartott adat!
2] CARION Trade Kft. Törölve 2009. 02. 16
Tehát a CARION Holding Zrt jogelődje egy törölt, és egy nem létező cég!
Ettől kezdve mindenki gondoljon, amit akar! (Kaya Ibrahim szaga van?)"
tudode
Katalin asszony akkor hol van IGAZSÁG, vagy a GAZSÁG a "családok évében"? 210 ezer hajlékot elvittek a cicák??
.
"""Novák Katalin: 330 ezer családnak segített a csok
www.origo.hu/gazdasag/20180807-csok-3-eves-adatok.html
.
.""" Novák Katalin, az EMMI államtitkára fontos adatokat közölt a családi otthonteremtési kedvezményről. A számokból kiderül, hogy már több mint 300 ezer embernek segített a csok, de további intézkedések is segítik ma Magyarországon az otthonteremtést és családalapítást.""""
--------------------------------
.
Aztán mégsem!!! Centralizálni köll, a körtét a seprüfel, mivel HOL VAN AZ IGAZSÁG, csupán 210 ezer hiánycikk!!!
.
----- Novák Katalin: még idén dönthet a kormány a csok változásairól
.
infostart.hu/belfold/2018/10/19/novak-katalin-a-cel-tovabbra-is-a-csaladot-tervezo-vagy-gyermeket-nevelo-szulok-tamogatasa
.
""". Már 90 ezer család vette igénybe a csokot – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. Novák Katalin azt is elárulta, megvannak az idei nyugdíjprémium kifizetési napjai."""
.
Azért ÁLLAMTITKÁRI szinten nem lehet össze, vissza povedálni több gyermekes anyaként!
Nessy
Ilyen lakáslottó már volt, bukott is. Sőt betiltották! Most viszont egy működhet! Pofátlan társulat! Aki szegény, az is marad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.