Veterán parlamenti tudósítók sem emlékeznek olyan képviselői esküre, amely előtt egy frakció kivonult volna az ülésteremből. A Demokratikus Koalíció ezt most megtette. A DK a kormánypárti Budai Gyula esetében az Országgyűlés egyik még életben lévő szokásjogát „rúgta fel” hétfőn azzal, hogy elhagyta az üléstermet, mielőtt a Fidesz képviselője belekezdett volna az eskü szövegébe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Teljesen érthető. Budai Gyula az, aki több esetben feljelentette Gyurcsány Ferencet, és minden alkalommal elveszítette a pert. Még örüljön Budai, hogy csendben vonultak ki. Egy undorító alak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Teljesen érthető. Budai Gyula az, aki több esetben feljelentette Gyurcsány Ferencet, és minden alkalommal elveszítette a pert. Még örüljön Budai, hogy csendben vonultak ki. Egy undorító alak.
wagabund
Budai valamihez nagyon érthet, mert nem tudják nélkülözni...

tegye fel a kezét, aki tudja, hogy mihez is?
Gauntlet
Mire volt ez jó? 2018 április 8 után miért nem? Nem lehet kint is lenni még bent is! Jól mondta Oszkó, hogy van élet a politikán kívül is ! B + !
desiro
A többi sz@r csimbók meg asszisztált a kinevezéshez...
bencemacska
@wagabund: Holt lelkek szavazatainak begyűjtéséhez!
A Budai féle "elszámoltatás" lényege:
"Budai szerint „az elszámoltatási történetek mindegyikében benne volt az elmarasztalás lehetősége, ám a bizonyítékokat – a bírói függetlenség mögé bújva – teljesen másként értékelték a bírák, mint az ügyészek, ezért érkeztek futószalagon a fölmentő ítéletek”. A Sukoró ügy kapcsán Budai arról is beszélt, hogy szerinte

Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök ellen is vádat kellett volna emelni.

Ez nem történt meg, és Budai szerint a háttérben amerikai érdek állhat: „Mélyen belém ivódott az a beszélgetés, amelyet Timothy Betts akkori követtanácsossal folytattam az amerikai nagykövetséghez közeli kávézóban valamikor 2011 tavaszán. Arról faggatott a követtanácsos, hogy milyen alapon számoltatjuk el az előző, szocialista kormányok miniszterelnökeit, minisztereit, államtitkárait. De a hangsúly leginkább Gyurcsányon és a sukorói telekcsere kapcsolatán volt. Az amerikai diplomata rosszallását fejezte ki, amiért Gyurcsány ellen úgymond „boszorkányüldözés folyik”, meg hogy bíróság elé akarjuk állítani őt” – olvasható az interjúban. "
kereső
@wagabund: kérdezd Fapál László-t, hogyan tette tönkre az életét ez az emberi hányadék ,akit budai gyulának hivnak.
Ez IS! csak a fidesz!!
wagabund
@kereső: húúúú...ez ékes példa...Fapál a mai napig csesztetve van...őt valamiért nem ereszti el a hatalom..
kereső
@wagabund: igen.Igy működik budai gyula-és az ügyészség./ nem tudom van--e köztük-tisztelet a kivételnek!!!-bár egy ilyen hirerachikus szervezetben talán nem is lehet./
kereső
@wagabund: valószinű azért, mert Fapál nem volt hajlandó "másokra" vallani, sőt visszatámadott.
wagabund
@kereső: igen, ez lehet...egyenes gerincű ember...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.