Feladja oroszbarát szövetségesét vagy újabb konfliktust vállal fel az EU-val? Az ügy hónapokig is eltarthat, hivatalosan ez nem is a kormány feladata.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Szerintem tovább passzolja Putyin gazdának..
kereső
Kiegésziteném az Index cikkének cimét:"Befogadja a macedón VIP-menekültet Orbán?- aki ILLEGÁLISAN!!! tartózkodik Magyarország területén, a jelenleg hatályos törvények szerint.
Amúgy meg nem tartom vip-menekültnek, hanem egy a hazáját megkárositó,és ezért jogerősen elitélt köztörvényes bűnözőnek, aki ellen számos más ügyében még! jelenleg is nyomoznak a macedón hatóságok.,és aki Magyarország számára nemzetbiztonsági kockázatot jelent-egyúttal Európára IS! Mert,ha menekült státuszt kap, akkor szabadon mozoghat az Eu területén.Politikai menedékjog,ahogy a állampárt már megfogalmazta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.