Kálmán Olga nem hagyja népét magára, újból képernyőn lesz a Jobbik házitévéjében - többek között erről is szó volt az ECHO TV Troll című műsorában. Az N1TV Saller néven új közéleti vitaműsort indít, Havas Henrikkel, Kálmán Olgával, Para-Kovács Imrével. Szarvas Szilveszter elmondta: a társaság csupa kiégett, kétségbeesett, semmire sem jó zsoldosból áll. Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa szerint: a független újságírók Havas Henriktől Para-Kovács Imréig költségvetési pénzből élhetnek ezentúl, ugyanis a pártalapítvány állami forrásokat használ föl. Kíváncsi vagyok, hogy fogják majd ezt kimagyarázni. Szarvas Szilveszter hozzátette, a Jobbik nemcsak a gyakornoki programját építette prostitúciós jelleggel, hanem a médiáját is. A fizetett prostituáltjaik ott ülnek a stúdióban.

Forrás: echotv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
"Szarvas Szilveszter hozzátette, a Jobbik nemcsak a gyakornoki programját építette prostitúciós jelleggel, hanem a médiáját is. A fizetett prostituáltjaik ott ülnek a stúdióban."
Te idióta, ha nem tudod, elmondom: polgári peres ügyekben még nem a polpot dönt!!!
lampa laz
"Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa szerint: a független újságírók Havas Henriktől Para-Kovács Imréig költségvetési pénzből élhetnek ezentúl, ugyanis a pártalapítvány állami forrásokat használ föl"...és ti mi a jóqvaanyátokból éltek, mocskos patkányok, ...az adófizetők pénzéből, amit a dagadt diktátor ellop tőlünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.