Az MSZP és a DK szavazók többsége úgy látja, április 8-át követően jobbra tolódott az LMP. De a zöldpárt szavazóinak is több mint harmada így látja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Má régen nem kell nekik közeledni, mert egy és ugyan az! Lepra egy társaság.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Má régen nem kell nekik közeledni, mert egy és ugyan az! Lepra egy társaság.
Aki Én
Már a puszta gondolat is téves, hogy a fidesz jobboldali. Az ex-komcsikból álló bolsi bagázs éppen egy diktatórikus rezsimet épít. Az mitől jobboldali?
RonaGyuri
@Aki Én: pontosan és ahogy @Sámannus: -írta a Fidesz támasza kezdettől fogva, Őfenesége cimborája a Szakasits unoka erre rittyentette
papa.49
A fütyisz nem jobboldali, az lmp. meg csak a fütyisz csicskák pártja !!!
tulipan
@Aki Én: A szólamaiban és a tök embertelen tetteibem! Egylébklnt pedig teljesen hitleri slapon pártokon kivűli áli, de az LMP kezdettő fogva közel állt hozzá!l
relatív
@Aki Én: A diktátum fogalma nem pártos - voltak, vannak, lesznek (?) jobb-, és baloldaliak, ha egyáltalán ez a ( oldal ) meghatározás mond valamit - a történelmi példák sora igazolja ezt !
relatív
A nevezett párt (?) - mitől IS az ? - még a megjelenésekor se különbözött, így közeledni sem tud a regnáló párthoz !

Talán más van a párttagsági könyvbe írva, de sosem az írás, szó számít, hanem a tett, mint azt vezetőjük oly kevélyen korábban már kijelentette.
Aki Én
@relatív: Nem attól nem ,,jobbos" mert diktatórikus, hanem attól, hogy ex-komcsikból álló bolsi bagázs és neokkommunizmust épít. Mint ahogy az ifjúkommunista orbánnak sosem az elnyomó rendszerrel volt baja, hanem azzal, hogy nem ő irányította. De addig is lelkesen kiszolgálta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.