Bécsben a magyar nagykövetség egyik diplomatája egy igazán pompás járművel közlekedhetett.

A Magyar Hang vette észre, hogy az Österreich című osztrák napilap internetes oldalán jelent meg egy cikk arról, hogy milyen diplomatarendszámos luxusautók fordulnak elő Bécsben.

A cikkben többek közt arról írnak, hogy az OPEC fejlesztési segélyalapjának egy munkatársa Rolls-Royce Ghostot hajt, amiért listaáron legalább 80 millió forintnyi eurót kérnek.

A lap egyik olvasója a Ringstrassén kiszúrt

egy ugyanilyen árfekvésű Aston Martin Vanquish-t. A rendszám alapján az autó a bécsi magyar nagykövetség valamely munkatársához tartozik.

Kirúgták a magyar diplomatát, aki 80 milliós Aston Martinnal járkált Bécsben

Az atv.hu megkereste az ügyben a külügyminisztériumot, a KKM sajtóosztálya pedig a következő tájékoztatást adta: A személygépkocsi nem a KKM tulajdona. A gépkocsit a volt bécsi nagykövet magánforrásból magánhasználatra vásárolta. A vonatkozó hír megjelenése után a közigazgatási államtitkár által

azonnal elrendelt vizsgálat megállapította, hogy a gépkocsi diplomatarendszám-használata szabálytalan. A volt bécsi nagykövetet elbocsátottuk a KKM állományából.

A jelenlegi bécsi nagykövet Nagy Andor, aki Perényi Jánost váltotta hivatalában.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(ATV)

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nyilván a megspórolt konyhapénzből jött össze a múlt hónapban az ára. A javadalmazása természetesen az illiberális berendezkedésnek köszönhetően már nem számít pofátlanul magasnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Eladott Ország: De mikor bukik már le?! És ilyen verdával furikázni, vajon miből telt rá, - jó, tudom, költői kérdés - és kié valójában ez a kocsi?
Eladott Ország
@Desischado: Miből? A fidesz környezetében csak nagypályás bűnözők vannak.
Szeparepa2
1. hol van most ez a sunyi mutyista rabló patkány hazaáruló?
2. honnan volt a autóra pénze?
3. hol van most az autó?
4. hol van most ez a patkány?
Kutyát nem érdekel hogy kirúgták! Ez olyan bűncselekmény, amiért keményen felelnie kell, teljes vagyonelkobzással (a bűnjel, tehát az autó végleges lefoglalásával, majd idővel, valós nemzeti hasznosításával, továbbá alsó hangon 10 év tényleges szigorított fegyház hazaárulásért és a haza hitelrontásáért)!!! Nehogymár ennyi legyen, hogy kirúgták osztjóvan bazdmeg...!!! Ha megússza, én magam fogom kideríteni ki ez, és hol van és én fogom levadászni (aztán már meg is van a fejemben a lista, kik lesznek a következők, szépen sorban...), és siker esetén meg is alapítom az orbánnáci-fejvadász akciócsoportot! Nem viccelek! Mindegyik hazaáruló patkány egyesével LE LESZ VADÁSZVA!!! Elég volt!!! SENKI SEM FOG SEMMIT SEM MEGÚSZNI!!! Nem gyilkosságról, nem bosszúról, nem terrorról van szó, hanem jogos elfogásról a magyar nép nevében és korrekt törvényszék elél állításáról...
wpym
Ennek a fickonak nincs annyi esze, hogy egy ilyen autora nem diplomata rendszamot kell tenni?!
Eladott Ország
Én elmentem a vásárba félpénzzel, Tyúkot vettem a vásárban félpénzzel. Tyúkom mondja: kit-rá-kotty, Kárikittyom, édes tyúkom, Mégis van egy félpénzem.
https://www.youtube.com/watch?v=X4C3aOREMks...
kokopelli
...érdekes,hogy milyen gyorsan eltüntek a a "védői" ennek a csórónak! Kivették a
a forgalomból gyorsan a bécsi fószert,mert még valami indiszkrétet köpött volna? (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok